2018-10-25 437 views
由油麻地行到黎佐敦搵到呢間唔錯嘅Cafe其實都成日行過但無次入去,今次一於試下食個癲拿~估唔到又幾好味~無叫2人餐因為大家都無咩胃口,小食又無咩啱食(要戒口),所以叫左2個三文魚餐。是日餐湯係蘑菇忌廉湯,湯底忌廉夠香,而且有好多菇粒,有咬落又好好飲。之後係沙律,雖然普通咗少少,但個沙律汁微酸得黎又唔覺膩,芝士碎都好多,菜又新鮮,唔錯。不過之後要再等一陣先上主菜,三文魚味道偏淡,要配埋個汁先有味道。最喜歡個薯蓉,唔似出面個d只係得牛油味或者得個滑字,入面仲有粒粒薯仔肉好爽口,好味到食埋男朋友個d薯蓉。配菜係炒菇都唔錯,不過我地就唔食煙肉,所以無食到個煙肉卷。最後呢個餐包飲品,叫咗個熱嘅熱情果茶,問落仲可以少甜,少甜味道好啱我又夠香,好飲~~ 見好多女仔都黎食甜品,我諗下次都會再黎試下,同埋試下d 手工啤~
由油麻地行到黎佐敦
搵到呢間唔錯嘅Cafe