2023-12-21
前排去左唔少明星推介嘅肯尼海鮮@kennyseafood333到準備我哋嘅晚餐,原來呢間店唔只海鮮買架😯,入左幾樣比夠人氣嘅食物返屋企。四吋刺身蛋糕🎂望落去細細個咁,原來食落好飽肚,有油甘魚、三文魚子,仲有好多唔同小裝飾同埋金箔⚱️極品.大閘蟹 🦀分左唔同重量,返到屋企蟹仔仲好生猛,滿滿嘅蟹膏,食落肚滿滿嘅滿足,兩隻真係唔夠喉日式匠心甜品·桃膠雪燕鮮奶🥛好大兜,係女人恩物,又有燕窩又有桃膠混合埋一齊,一路食一路覺得好養顏嘅感覺,加埋牛奶,好滑好滋潤,唔知食完有冇靚咗呢?純米原清酒(濁酒)🍶原來想買拎曬奬嘅白鶴大吟釀飲,不過店內十幾枝酒都比人上網訂購晒,試左呢枝少少地嘅,感覺都唔錯,清淡得嚟又有濃濃嘅米香味,唔太鍾意酒精感覺嘅朋友們可以試吓肯尼海鮮 @kennyseafood333📍地點:葵涌葵興大連排道美華工業大廈13樓B室 📞電話:98514783🌟買滿$600免費送貨(*梅窩·馬灣·愉景灣,暫時不設 送貨) #肯尼海鮮 #kennyseafood #明星推薦 #葵涌美食 #網購 #門市自取 #免費送貨 #刺身 #海鮮 #清酒 #甜品 #生蠔 #seafood #親子 kol #foo
肯尼海鮮 @kennyseafood333
📍地點:葵涌葵興大連排道美華工業大廈13樓B室
📞電話:98514783
#肯尼海鮮 #kennyseafood #明星推薦 #葵涌美食 #網購 #門市自取 #免費送貨 #刺身 #海鮮 #清酒 #甜品 #生蠔 #seafood #親子 kol #foodie #幼兒教育 #crazy媽媽 #missmammylove #missmammy