2025-05-27 136 views
今日經過旺角,於是決定去試一間聽朋友講好好食嘅一間Cafe!環境都幾乾淨裝修特別仲有好多遊戲可以俾我哋玩同解悶!韓式牛肋條🐄🔥 嘩!呢個牛肋條真係冧到阿媽都唔認得😍 一啖咬落去啲肉汁爆出嚟,韓式醬汁甜辣啱啱好,仲有啲微微焦香,正到痺呀!跟飯食簡直無敵,不過份量可以再多啲就好啦!卡邦尼煙三文魚🍝🐟 卡邦尼意粉就食得多,加煙三文魚呢個配搭真係有驚喜!😳 個醬creamy到癲,啲蛋汁掛滿每條意粉,三文魚鹹香夠晒提味~拿破崙肉醬煙鴨胸🦆🍅 個名勁到嚇親人,原來係肉醬意粉+煙鴨胸!😎 鴨胸皮脆肉嫩,啲肉醬煮到好有層次,仲有啲芝士碎喺!瑞士雞翼🍗💛 瑞士雞翼係童年回憶呀!呢度整得超入味,啲醬汁甜得嚟唔膩,雞翼一啜就骨肉分離👏 呢間Cafe抵讚!食物有心思又玩味,環境仲可以打機解悶,一至四仲有七五折優惠!AnyMomentCafé (旺角)旺角登打士街36號恆威商業中心9樓

韓式牛肋條🐄🔥

卡邦尼煙三文魚🍝🐟

拿破崙肉醬煙鴨胸🦆🍅

瑞士雞翼🍗💛

AnyMomentCafé (旺角)
旺角登打士街36號恆威商業中心9樓