2022-03-20
御滿屋日本料理🐷|旺角 環境舒服 食物種類豐富 樣樣有齊日式放題|真係實在太耐無食放題啦,今日忍唔住去咗旺角放題集中地去食放題。今次我地揀咗御滿屋放題試下,見佢最平個個餐都唔洗$200,咁就同細佬試試佢首先要讚下佢既服務態度真係好好,reception 姐姐有禮貌,對住西客都好有耐性佢地既環境都乾淨清潔,坐得都舒服既。一入到去就已經見到擺放熟食,炸物同小菜既地方,都係好正路既野,同埋有凍海鮮添。再行前少少就見到有甜品區。🐟刺身:唔好講咁多,一黎梗係要order左刺身先啦!質素正常,最肥美都係三文魚,油脂感重,美味,仲有帶子都好夠鮮甜多肉,唔錯。不過可惜就係漏單問題都有🍣🍙壽司&手卷壽司都有驚喜,最鍾意係炙燒系列,燒得好夠,有焦香味。鰻魚壽司就最後驚喜啦,勁大條擺落口,真係啖啖肉勁滿足。帶子同牛壽司都幾好味!🍜鍋物鍋物既味道都幾有驚喜,特別係海鮮粥!好鮮甜綿密,仲好食過出面食😂佢入面都勁多材料!花螺個鍋都唔錯,比想像中好味!另外都講下其他小食,羊架好好味、肉質彈牙,唔會太騷,燒得啱啱好,好味!
|旺角 環境舒服 食物種類豐富 樣樣有齊日式放題|
🐟刺身: