2024-02-02 136 views
之前見有個中東甜品好吸引好想試😆最後發現旺角呢間土耳其餐廳竟然有🤩但可能太晏過到黎,唔見有大家推介嘅套餐😋價錢有啲貴😅不過一心想試個甜品,照入啦🤣🤣🤣🥩 雜錦燒肉 (羊肉、雞肉) ($148)大大碟好豐富😂一碟已經集合哂健康與邪惡👿有齊飯、沙律同薯條🍟肉都比得唔少😗羊肉口感都幾特別,有啲似香腸,但羊味唔重🐑個人覺得雞肉香啲好食啲😆🧀 土耳其芝士糖絲 ($78)終於等到今日嘅主角🤩新鮮滾熱辣,外表金黃,灑上大量開心果碎粉😛一切就知勁脆,一拉就發現入面係大量芝士🧀拉絲拉到勁長😆😆食落脆得黎唔會好油,甜度都幾高🫣不過脆脆甜甜又帶有芝士香真係叫人食唔停口😛😛脆脆甜甜又帶有芝士香真係叫人好難📌 Our Restaurant 旺角通菜街1A-1J號威達商業大廈地下9號舖

雜錦燒肉 (羊肉、雞肉)

🥩 雜錦燒肉 (羊肉、雞肉) ($148)

🧀 土耳其芝士糖絲 ($78)

📌 Our Restaurant
旺角通菜街1A-1J號威達商業大廈地下9號舖
雜錦燒肉 (羊肉、雞肉)