上星期兩位老友約我出黎飯聚,佢地提議話不如食吉壽,之但係吉壽我上兩個星期前先食完,於是反提議佢地不如試試御滿屋,佢地話冇問題!當晚都試左好多款食品,基本上我覺得係搵唔到一樣野係唔好食既,所以以價勝比黎講$240 d 野又好食又坐得比較舒服,我會推薦御滿屋!因為好多百零蚊果d放題,刺身唔新鮮,有d差唔多價錢呢又坐得太過迫!講返食物先,雪糕有Haagen Dazs 巳加分,刺身、手卷同壽司都好新鮮好食😋,另外我個人就比較奇怪鍾意食烏冬同粥,佢個烏冬不錯,唔係果d低質烏冬,有口感又彈牙,而個海鮮粥真係又多料又夠味,相當之咁值得翻卓!
因為好多百零蚊果d放題刺身唔新鮮,有d差唔多價錢呢又坐得太過迫!
日本放題
2021-04-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$240 (Dinner)
日本放題