韓燒大叔旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓經開旺角,好耐冇食韓國菜,老友推介超近地鐵的韓燒放題,手機自助落單,任食任飲,好爽。😝食韓燒梗係要勁多肉先啦,我哋叫咗韓式牛肉、牛肋骨、辣豬肉、豬扒、豬頸肉、雞肉、美國安格斯下肩胛肉、薄切牛脷,主要用蒜蓉醃料,鹹度適中,份量十足,叫咗一轉已經飽飽,唔夠喉可以去蔬菜吧,仲有好多選擇。😁韓式小食有驚喜,我哋叫咗蛋卷、紫菜包飯、單骨雞翼,每人一件啱啱好,食材新鮮冇味精。😊飲品吧有冰水機、汽水機、熱麥茶、醬汁,我飲咗勁多熱麥茶,推薦!😂甜品吧有爆谷機,軟雪糕機、泡芙、朱古力蛋糕,好正!😍韓燒大叔 環境舒適、種類豐富、侍應服務態度好,喜歡韓風的朋友必到。😎🤘🏻
韓燒大叔

旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓

甜品吧有爆谷機,軟雪糕機、泡芙、朱古力蛋糕,好正!😍

2023-12-06