6 day(s) ago
今日因為黑雨多咗日假期,好彩黃昏時取消,夜晚就可以照原先計劃去近期網上熱推的韓燒放題🇰🇷「韓燒大叔」同朋友慶祝生日🎂地點超方便,旺角地鐵站E2一出就係晚市$298/位(平日),任飲任食120分鐘食物款式多到放滿成枱好震撼,朋友聚會慶生打卡一流餐廳環境企理,燒爐上的抽風系統不錯,食完唔會成身同頭髮一陣燒烤味我哋今晚4個人,所以享用到以下優惠:~送原塊安格斯西冷牛扒~加$108/人,升級海鮮刺身啤酒燒酒任飲任食~$1 追加「韓國直送醬油蟹併盤」一份~朋友生日,送精美蛋糕一份除咗主打韓式牛肉、美國安格斯牛,仲有澳洲穀飼同草飼牛。韓式豬肉、五花腩、豬皮都有!海鮮:韓式(八爪魚仔、海墨魚、海魷魚、魷魚鬚)、帆立貝、扇貝、蜆、翡翠螺、海虎蝦、青口、三文魚鰭、墨魚嘴、多春魚等等剌身:三文魚、赤蝦、希靈魚、赤貝、北寄貝、油甘魚、墨魚、帶子、立魚、甜蝦、吞拿魚等等熟食也有好多選擇:柚子單骨雞翼、泡菜煎餅、炸雞、野菜粉絲、紫菜包飯、蛋卷、魚片串等等大家都食到大滿足,過咗一個好開心嘅韓國之夜!餐廳仲有其他優惠:~60歲以上長者惠顧放題可享 85折優惠。限星期星期日至四,不包括公眾假期。~17:00入座 (1
地點超方便,旺角地鐵站E2一出就係
晚市$298/位(平日),任飲任食120分鐘
食物款式多到放滿成枱好震撼,朋友聚會慶生打卡一流
我哋今晚4個人,所以享用到以下優惠:
~送原塊安格斯西冷牛扒
~加$108/人,升級海鮮刺身啤酒燒酒任飲任食
~$1 追加「韓國直送醬油蟹併盤」一份
~朋友生日,送精美蛋糕一份
大家都食到大滿足,過咗一個好開心嘅韓國之夜!
餐廳仲有其他優惠:
~17:00入座 (19:00前離座) 或 21:00後入座每位即減$40
~每二人起訂枱加$88食海鮮刺身免費升级換購時令生蠔(法國或韓國 )1隻或松葉蟹腳兩隻(每位計)
~當月生日,8位以上送精美蛋糕一份及1人免單(限星期日及一至四)