2024-02-06
日式燒肉八木橋式燒肉3週年套餐有優惠啦, 只要3日前經網上訂座可享3週年限定優惠及升級至4小時用餐時間, 本身只有2個鐘頭任食, 宜家4個鐘頭任食覺得特別值, 超正呀!星期五, 六日+$20, 感覺都合理。我當然唔執輸啦, 即刻book咗去同朋友食返夠啦!呢度除咗地方夠大, 坐得又舒服之外, 食材豐富又靚料又新鮮, 當中有一個套餐有110種食材任食, 一個價錢4個鐘頭豪飲豪食就最抵, 所以我地叫咗一個最貴既A4日本和牛套餐。佢嘅日本A4和牛任食, 4款部位無限追加, A4黑毛和牛三角腩、A4黑毛和牛後腰肉、A4黑毛和牛牛肩同埋A4黑毛和牛和尚頭, 可以試不同部位, 仲有黑毛和牛拼盤,有和牛牛扒, 真係大滿足呀!三角腩油脂分佈均衡, 淡粉的牛肉中佈滿清晰網狀油花, 入口軟嫩, 最好燒至七成熟就最juicy。和牛後腰肉油花分佈均勻, 肌理稍粗的瘦肉, 風味濃郁。牛肩肉位於前肢的肩膀位置, 肉質結實而富有彈性, 美味多汁。和尚頭雖然脂肪較少, 但肉味香濃, 帶有少許咬口, 燒烤後有可聞到濃濃「和牛香」。呢個餐仲可任食刺身級生蠔, 手掌咁大既生蠔, 蠔肉厚身鮮甜, 海水味濃。加蒜蓉向蠔到燒熟食
和牛後腰肉油花分佈均勻, 肌理稍粗的瘦肉, 風味濃郁。
呢個餐仲可任食刺身級生蠔, 手掌咁大既生蠔, 蠔肉厚身鮮甜, 海水味濃。加蒜蓉向蠔到燒熟食都好好味, 亦可揀天婦羅炸物即叫即炸, 炸粉唔會好厚, 熱辣辣超好味。大蝦都好味呀, 爽口彈牙。
飲品及甜品
飲品除左有汽水之外, 三週年優惠可以任飲Asahi啤酒, Somersby Apple Cider, 雪糕仲有haagen dazs呀! 其他放題店多數都係一人一杯, 呢度係任食呀!