位於旺角嘅「人生有限杯」食惹味串燒,每串都係即叫即燒,好好食,唔怪之得,雖然是晚係平日,但都差唔多full 晒🙌🏻👍以下是$10串,要叫兩串起:🧿鹽燒西班牙五花腩五花腩燒得好香,脂肪同肉的比例都好平均,入口豬油香滿溢👏🏻🧿蜜糖燒菠蘿又甜又蜜的燒菠蘿,就算放喺度凍咗都咁好食👍以下是$15串,要叫兩串起:🧿泰式燒墨魚鬚魷魚鬚有炭香味,夠爽口,蘸埋泰式酸辣青汁,好惹味。以下是$20串,要叫兩串起:🧿鹽燒雞中翼開平雞皮燒得夠乾身,內裡肉質嫩滑。 🧿鹽燒鮮雞皮燒得夠乾身脆口,灑點鹽已經好香口。🧿紫菜鵪鶉蛋卷呢個份量都唔少,有紫菜有沙律醬有鵪鶉蛋,多重口感👍🧿黑松露金菇卷好香黑松露味,金菇豬肉卷,無得輸👏🏻🧿椒鹽紫菜味泰式辣醬九肚魚($68)外皮炸得薄身鬆化,魚肉嫩滑,撒上椒盬、紫菜,好特別嘅配搭,估唔到咁夾👍😋🧿免治雞肉棒($28/串)這個order 了兩串。比我想像中細支😅蘸上蛋汁,零舍好食😚🧿鹽燒牛舌心($28)好腍又入味,如果可以再厚切啲就更好。🧿韓風燒牛肋肉($28)這個order 了兩串。牛肋肉好腍,甜甜地,果然有韓國嘅風味。🧿豚肉蘆筍卷($28)豚肉蘆筍呢個配搭,永遠都係咁夾,我次次

以下是$10串,要叫兩串起:
🧿鹽燒西班牙五花腩
五花腩燒得好香,脂肪同肉的比例都好平均,入口豬油香滿溢👏🏻
🧿蜜糖燒菠蘿
又甜又蜜的燒菠蘿,就算放喺度凍咗都咁好食👍

以下是$15串,要叫兩串起:
🧿泰式燒墨魚鬚
魷魚鬚有炭香味,夠爽口,蘸埋泰式酸辣青汁,好惹味。

以下是$20串,要叫兩串起:
🧿鹽燒雞中翼
開平雞皮燒得夠乾身,內裡肉質嫩滑。
🧿鹽燒鮮雞皮
燒得夠乾身脆口,灑點鹽已經好香口。
🧿紫菜鵪鶉蛋卷
呢個份量都唔少,有紫菜有沙律醬有鵪鶉蛋,多重口感👍
🧿黑松露金菇卷
好香黑松露味,金菇豬肉卷,無得輸👏🏻

🧿椒鹽紫菜味泰式辣醬九肚魚($68)

🧿免治雞肉棒($28/串)
這個order 了兩串。
比我想像中細支😅蘸上蛋汁,零舍好食😚

🧿鹽燒牛舌心($28)
好腍又入味,如果可以再厚切啲就更好。

🧿韓風燒牛肋肉($28)
這個order 了兩串。
牛肋肉好腍,甜甜地,果然有韓國嘅風味。

🧿豚肉蘆筍卷($28)
豚肉蘆筍呢個配搭,永遠都係咁夾,我次次都要叫㗎😍

🧿鹽燒和牛牛小排($48/串)
這個order 了兩串,脂肪含量高,肉質非常細緻柔嫩,超好吃😍

🧿蒜蓉菜脯燒茄子($38)
大量蒜蓉菜脯鋪喺茄子面,見到已經流口水,又係每次必叫item☺️

🧿蒜蓉燒蠔兩隻($48)
兩隻蠔都幾飽滿,鮮味十足。

🍹荔枝檸檬梳打($28)
新鮮荔枝肉加新鮮檸檬片,非常清新解渴😚

🍹桔仔薄荷鴨屎茶($28)
呢杯係我見到差唔多台台都會嗌嘅飲品,的而且確幾好飲😆