2023-04-14
📍旺角-牛大人台灣火鍋吃到飽 @masterbeef.hk 琴日放咗學終於有機會試到牛大人嘅”澳洲極上和牛”Set🥹🥹🤍無論係牛肉本人定係配料都驚艷到我🥲🫶🏼好想同大家分享~~!!🥘眷村白玉酸菜鍋 (湯底)每次食牛大人都係例牌叫依個湯底🫶🏼因為佢有好多配料(///▽///)有酸菜同豬腩肉🤍另外如果大家都去試我今次介紹嘅和牛Set 叫依個湯底都唔錯!清清地唔會搶咗和牛本身嘅香味🐮 🐮安格斯牛小排依個牛小排我個人黎講超級推介!!!✨⭐️好鬼死香牛味♪( ´θ`)ノ同埋薄薄地 食完一塊就好想不斷繼續食!超有魔力✨🐄🐄🐮澳洲和牛M5牛肩卷依個都好正!好重和牛味~ 而且一食就知佢係靚和牛🥹✨放題有得食依個質素真係好抵食cryyyyy🍻🐄安格斯特選牛板腱 🥲🥲第三款係依款安格斯特選牛板腱~!佢啲脂肪同肉嘅ratio好合適🥲🫶🏼唔會話太肥好膩🥰深深愛上了! 🥩澳洲M9和牛牛丸跟住就同大家介紹跟餐會送嘅 每人兩粒和牛牛丸🫶🏼🐮我覺得呢一粒牛丸 超級有和牛牛香味!直頭爆汁🥹🥹✨一食落去就覺得叫呢個餐真係好抵(●°u°●) 」🥩牛胸爽牛胸爽係我本人最愛嘅牛內臟之一🫶🏼🥹佢嘅油香味 遠遠超越其他普通嘅牛肉!
🥘眷村白玉酸菜鍋 (湯底)
🐮安格斯牛小排
🐮澳洲和牛M5牛肩卷
🐄安格斯特選牛板腱
🥩澳洲M9和牛牛丸
🥩牛胸爽
牛胸爽係我本人最愛嘅牛內臟之一🫶🏼🥹佢嘅油香味 遠遠超越其他普通嘅牛肉!而且碌一碌落去就即刻食得✨Happy!! total好似叫咗15碟📡
🐮手切封門柳
呢一個牛肉嘅厚度好厚身✨🫶🏼完全唔會同客人計較!超級有牛肉嘅香味🫶🏼🥩正正子
🥩安格斯一口牛肉粒
咁大個女第一次碌安格斯一口牛肉粒🥹🥹👍🏻好奢侈嘅感覺~
🍄黑松露海鮮漿
跟住就同大家推介黑松露海鮮漿🐟🦐🐙!! 呢個係期間限定嘅!黑松露嘅香味好重 亦都食到海鮮 而且口感好煙韌!正✨✨
🍻Jumbo Sour 強波酸啤 $68
呢一個啤酒係佢哋新推出㗎🥹🫶🏼飲落去有好清新嘅感覺 亦都十分之順口👍🏻👍🏻🥰推介俾各位鍾意飲啤酒嘅朋友
————
📍旺角-牛大人台灣火鍋吃到飽 @masterbeef.hk