2023-12-18 442 views
適逢女朋友生日,我同佢都比較鍾意食日本料理,專登上網搵到呢間新派創意日本x法式一入到去已經俾佢嘅裝修同擺設吸引住,牆身用咗Hermes嘅絲巾作為擺設,而餐具都用咗Hermes同埋Versace系列 非常吸睛😍再加上非常專業嘅服務態度同埋好健談嘅老闆,成餐生日飯都食得好開心全晚總共有18樣料理,享用緊嘅途中老闆仲特登叫客人試一試佢嘅魚子醬,真係好驚喜😍上菜次序老闆都有悉心安排,將料理同壽司梅花間竹咁上,唔會令客人容易有飽滯嘅感覺其實全晚除咗嘢食好好食之外,佢哋嘅服務態度真係令到我哋好滿意,非常好禮貌之餘仲會適時同客人傾下計,唔會阻到客人食野同時又可以令餐飯無冷場,真係好warm☺️最後生日蛋糕出場,老闆娘仲好細心幫我同女朋友打燈咁影相🫶🏻服務態度令我地非常impress,係一間絕對會想再encore嘅餐廳!

2023-12-16
Celebration