2024-08-04
太耐冇食放題,就訂左今晚黎呢一間Bookmark 左好耐的放題。餐廳地方幾寛敞,我哋被安排坐卡位,感覺好闊落。本身放題價錢每位$259,職員介紹每人加多$148,就可以任食極品海鮮拼盤,仲有任食海膽帶子,對於我哋兩個海鮮控黎講,好吸引,就一於試吓。🥰🥰先黎海膽帶子,厚身切開左的帶子中間夾住海膽,帶子好厚身又鮮甜,夾埋海膽一齊食,無得輸。😎😎極品海鮮拼盤超多海鮮種類,有蝦,長腳蟹腳,鮑魚,魚子醬,螺肉,熟蝦,個鮑魚真係好得,又淋,一啲都唔韌,用醬汁輕輕調味帶出個鮮味,推介。另外仲叫左刺身拼盤有赤蝦,三文魚,油甘魚,希靈魚,醬油吞拿魚,八爪魚,馬刀貝,赤貝,每樣都好新鮮,特別係赤蝦,超大隻,又鮮甜。除咗刺身,佢仲有唔同嘅手握壽司,卷物,手卷,軍艦壽司,火灸壽司,真係花多眼亂。沙律涼菜都有好多唔同選擇,估唔到呢度有尖椒皮蛋。熟食方面有天婦羅,燒物,估唔到泰式料理都有。芝麻雞翼燒得好香,帶點辣,同埋燒菠蘿好有驚喜,好香甜。自助區方面,仲有其他小食,飲品同埋甜品,佢哋嘅飲品一啲都唔hea,咩種類都有,竟然有椰青水,仲有三款啤酒,汽水,茶類都有。以呢個價錢可以食到咁多唔同類型的飲品食物,真係好開心
餐廳地方幾寛敞,我哋被安排坐卡位,感覺好闊落。
另外仲叫左刺身拼盤
以呢個價錢可以食到咁多唔同類型的飲品食物,真係好開心😁。