2017-07-31
魚一既坐位唔算好多 所以去到7點幾就見到好多人係出面等 好彩我係食6點就唔洗等入到去有一排對住整壽司師傅既位,不過因為無位我就坐左上一層,都有7-8枱。第一次食黎間,諗食咩都諗左好耐,選擇都幾多。服務員都好好,好耐心解我問題,仲講左今日有咩新鮮刺身,咁就緊係試啦。我就諗住嗌個飯,如果想食一set得11-5點先有得嗌,所以唯有嗌個自選剌身丼,點左三文魚、吞拿魚、拖羅同加拉拿大海膽丼,當中海膽最好食!!! 唔腥得黎仲好滑,而其他刺身如果可以冰凍啲就更好食,所以刺身建議就咁嗌,或者加埋叫壽司唔食丼都得。$112 (唔同刺身價都唔同,最後有價錢睇)另外嗌左北寄貝剌身,象拔蚌、火焰三文魚、厚切三文魚腩、池魚王壽司,芝麻鰻魚小卷。我推介北寄貝刺身、象拔蚌壽司都一定要食,新鮮爽口!仲有芝麻鰻魚小卷,一份六件,唔會溜,配埋芝麻同燒汁夠香同飯既比例都幾好,其他就正正常常。$25 / 5塊自選壽司 $25 / 6件壓軸一定要食既係吉列炸蝦,岩岩炸起夠熱,一黎就要食左先係最正!$25 / 4件感覺枱櫈整齊,牆身會有啲menu係度。記住唔想等就要早啲去食啦~下次仲會去試下佢個set lunch
$112 (唔同刺身價都唔同,最後有價錢睇)
$25 / 5塊
自選壽司