2020-11-17 1275 views
相信利園3期呢間旗艦店好多人都嚟過,貪呢間分店可以慢慢坐低傾下計之外,仲可以食下d特別野。我試過飲佢分店限定嘅飲品外,呢個pancake我都試過兩次,味道唔錯。想食pancake又唔想等位,未嘗唔係一個選擇! 🍴 Tiramisu Cream Pancake ($88) ⭐️⭐️⭐️💫 要等待一段時間,因為係即叫即整。甜度同份量適中,賣相幾吸引,pancake做到鬆軟效果,Tiramisu味濃,會食上癮!加上上面大大球嘅朱古力雪糕,滿足! .............................. Starbucks Coffee 地址📍: 銅鑼灣新寧道1號利園三期1樓101-110號舖 總評分: 6.8/10 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️💫 環境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️ 衛生🧹: ⭐️⭐️⭐️💫 抵食💰: ⭐️⭐️⭐️

Tiramisu Cream Pancake

環境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️
衛生🧹: ⭐️⭐️⭐️💫
抵食💰: ⭐️⭐️⭐️
$88 (Last Night Supper)
Tiramisu Cream Pancake