2021-11-25
#尖沙咀 #尖東🧑🦱太后突然間話唔煮飯, 留低我一個人...行到尖東本想上天橋到紅磡站搭車, 見到有間新開的手卷店, 紅紅色招牌超搶眼...好掛住日本呀😭....橫掂返屋企無嘢食, 就買外賣返屋企自私嘆! 👯♀️勁多人排隊, 即叫即製好新鮮! 🏋♀️雙撲手卷 $78 ~ 有火焰芝士、蟹肉、蟹膏! 滿滿的蟹肉, 啖啖都是蟹! 蟹膏份量也是超多的, 濃濃的味道, 完全唔腥! 加上脆卜卜的蟹子及香軟芝士, 好容易就食晒! 🧕忍者卷 $78 ~ 黑松露蛋黃醬、牛油果、軟殼蟹! 黑松露好香, 配上軟滑蛋黃醬, 原來好夾! 軟殼蟹即炸, 香脆飽滿, 牛油果入口軟滑, 絶配! 🐟自家調製蔥吞拿魚腩手卷 $40 ~ 現場食, 食住等! 吞拿魚腩好滑好滑, 濃濃的味道, 完全唔腥, 飯是有味飯, 讚! 🧂豉油都有兩種, 有 wasabi 同無 wasabi, 好貼心! 🍲仲有關東煮, 魚生飯套餐等, 下次再經過買嚟試試!
👯♀️勁多人排隊, 即叫即製好新鮮!
🍲仲有關東煮, 魚生飯套餐等, 下次再經過買嚟試試!