2019-08-07 3724 views
莊士倫敦廣場不嬲都多任食邊爐韓燒個啲,今次就試新野。🤩 鐘意佢嘅鍋好大,熱得好快。職員送野同收碟嘅速度都幾快。座位同枱都算闊落。--👉👉 價錢 & 菜單拉去後面 👉👉--🦞 龍蝦鮑魚海鮮拼盤 &🍲 任飲任食火鍋 HK$208.海鮮拼盤係按人頭份量比嘅,有鮑魚、龍蝦、大蝦、扇貝、大細蜆、蟹柳等。海鮮幾新鮮,而且算幾大隻,特別係蜆同扇貝。.任飲任食,基本上大部分材料都係掃QR code落單,湯、肉類、丸類、餃類等。外面仲有,炸小食、前菜、粉麵類、菜類、甜品、飲品。.🍅 湯底揀咗蕃茄海鮮,佢湯原本都有少量海鮮係到。湯幾鮮,唔係罐頭好鹹個種。( 鴛鴦鍋 +HK48).🐂 肉類,個人幾鐘意牛肩胛,好大快,而且幾重肉味。🤙 另外,特別在佢有田雞肉、 駱駝肉、羊肉。 可惜嗰日駱駝肉賣曬冇得試。.🍨 甜品類,雪糕就一定有。特別啲嘅係有冰糖燕窩,感覺似自家製,唔算好甜。我自己係一路打邊爐咁燥,飲反個就覺得好爽嘅感覺。😂.📌 平日價格📌 20:00前埋單離座 / 21:00後入座
👉👉 價錢 & 菜單拉去後面 👉👉
🦞 龍蝦鮑魚海鮮拼盤 &