2024-05-06 77 views
♡♡♡📍富寶會所私房菜 (九龍城)九龍城衙前圍道39號金‧御門1-2樓呢間餐廳已經變成我哋嘅老地方啦🤣🤣,原因真係好簡單覺得佢幾好食同埋地方都幾就腳,方便到好多人就變咗經常嚟咗呢個地方啦。 再加上餐廳仲有麻雀枱提供😎,真係可以一班好友一齊聚下玩下😎😎!而且仲可以聯絡餐廳可以自訂語句喺餐廳嘅大屏幕,覺得呢個真係幾得意!好玩得來又可以打吓卡😍😍!🍽️上湯焗龍蝦伊麵每次一大班人食嘅時候都會必點嘅一個餸就係上湯焗龍蝦伊麵🤣🤣!因為呢個餸真係男女老少都會啱食,再加上呢度嘅海鮮覺得真係幾唔錯,龍蝦大大隻有啖啖肉,肉質好彈牙,真係好受各位朋友歡迎啊!真係食慢啲都冇呀😍😍!而且佢個伊麵底嘅麵質好味有彈牙,伊麵仲會落咗上湯嘅味道,真係勁有層次😎!🍽️白灼赤米蝦唔好睇佢平平無奇,實質肉質鮮甜😍,而且赤米蝦都幾大隻!因為太好食嘅關係,成碟嘅蝦好快就俾人清晒😎😎!🍽️豉汁蒸白鱔球用咗豉汁蒸感覺就會濃味返少少😍,而且白鱔球真係索晒啲味🤣,真係令到成個餸菜更加昇華!再加上又啖啖肉,真係好吸引!
♡♡♡
📍富寶會所私房菜 (九龍城)
九龍城衙前圍道39號金‧御門1-2樓

🍽️上湯焗龍蝦伊麵