2018-05-11 236 views
同朋友聚舊,但求食得舒舒服服,慢慢食慢慢傾,可以坐耐d唔洗趕住交枱,四個女仔又唔食得多,但又要食得夠鮮,又怕肥,去水上人食蒸海鮮真係非常適合!完全唔洗自己搞,到時到候侍應就會過來幫我地落海鮮,蒸到夠鐘就過黎幫我地分👍🏻我地叫左A餐,每人$369,有多款海鮮:海芒蜆、花蛤皇、蒜蓉扇貝、鮑魚、蠔、海蝦、龍躉,仲有三文魚同象拔蚌刺身,鮑魚黎到仲識郁,非常新鮮生猛。其他海鮮都好鮮甜,而且蒸完d汁全部滴落去下面d粥度,令我地好期待陣間食粥,吸引哂海鮮精華。除左海鮮之外,個餐仲有芥蘭、怪味和豚肉、馬拉糕、南瓜粥。甜品有兩樣:椰汁桂花糕同泰國菠蘿仔,一餐可以試咁多樣野,仲要樣樣鮮甜美味,真係好滿足!怪味豚肉其實唔怪味,食到好香嘅孜然味,非常惹味!

怪味豚肉其實唔怪味,食到好香嘅孜然味,非常惹味!

2018-05-06
$400 (Dinner)