2019-07-18 2829 views
因為之前係浸會大學讀緊個diploma 既course,所以有申請左泊車證。今日趁星期六上午都可以泊車,就去聯福樓試下飲茶,之前都同d同學返前或考試後黎食晚飯,貪呢度夠方便。原來呢度有學生證,茶介減半。雖然選擇唔係多,可能人流唔多,但點心應該係即叫即蒸,樣樣點心都熱辣辣,唔馬虎!味味係好ok! 可能地點唔就腳,同埋係大學裡面,唔係人人都識黎食飯,人流真係唔多。平時夜晚黎,直入有位,人唔多就自然唔嘈,可以安安靜靜咁食餐飯。晚飯既菜式唔多,但碟碟都幾好味,我地最愛係咕嚕肉,每次必點!而且唔貴,3個人飲茶埋單$180有找。比起出面茶樓平左$100左右。晚飯都係咁上下價錢。抵食!
原來呢度有學生證,茶介減半。