2019-09-16 293 views
又有新開茶飲店! “我想和你無所事事”...個名咁長好難記, 但係覺得招牌好面熟, 原來係謝曬皮 #tsesaipei ! 所有飲品名都超有趣, 大熱天時加好口渴的我倆, 決定飲啲解渴既! 茫茫人生遇上人海芒芒果梳打 $28 ~ 個名好切合我當刻心情, 梳打用上泰國牌子 (玻璃樽嗰隻呢), 一杯應該有一樽, 芒果糖漿唔會太甜, 仲有七彩珍珠, 成件事好清新, 好解渴, 好舒服! 懶過西柚梳打 $28 ~ 有原片西柚, 唔會太酸太苦, 食完 lunch 飲返杯, 夠解膩!註: 有下次的茶飲店, 下次試是諗但泰式奶茶!
註: 有下次的茶飲店, 下次試是諗但泰式奶茶!
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)