唔上到黎都唔知原來銅鑼灣有間新開既fusion餐廳🍴係可以俯瞰維港景色,別有一番風味,仲要係用左NFT做主題,又係一個新體驗⭕️前菜: 沙律、茶碗蒸落單後等一陣就見到機械人裝住前菜來到我枱前,有開胃小食,麻醬沙律同茶碗蒸,沙律菜夠新鮮食落好爽口,配埋日式芝麻醬夠哂開胃,茶碗蒸都好嫩滑😋😋😋⭕️沖繩吉列黑豚定食 吉列黑豚豬扒賣相幾好,炸到金黃色,色澤均勻,咬落去唔會覺得炸粉好厚,肉質亦軟腍,肉汁豐腴,配上餐廳提供既醬汁,食落會更有層次🥰🥰🥰⭕️甜品幾時都話女仔食甜品又係另一個胃,見到呢個賣相打卡100分既甜品即刻心心眼,芝士蛋糕甜度適中,食下食下好快食哂成件都唔覺得好漏🍰

⭕️前菜: 沙律、茶碗蒸

⭕️沖繩吉列黑豚定食

⭕️甜品