2023-03-15
食放題我真係好著重刺身嘅款式,款式多而且夠新鮮,頭炮一定係主攻刺身,食放題就係為咗瘋狂食刺身。包括:松葉蟹腳,三文魚,油甘魚,池魚王刺身,北海道鮮帶子,北寄貝,赤貝,馬刀貝,榮螺,甜蝦,極品大赤蝦,冰鎮柚子海蜇,泰式虎蝦等等,鮮味。龍蝦沙律甜蝦多士 是不錯的小吃,多士好脆口,與龍蝦沙律形成強烈對比,甜蝦夠鮮甜, 賣相美觀又吸睛。壽司上面舊刺身都幾大片,飯細細嚿就最啱, 食多幾嚿都唔怕會太飽。牛舌高水準,彈牙煙韌有咬口,用咗鹽和黑椒作基本調味,加少少檸檬汁已經很好吃。放題有得任吃乾鮑,簡直就是食客的福氣,一啖一口,size啱啱好,不失霸氣,亦有口感。燒蠔值得一吃,上面嘅蒜蓉辣椒真係好香口,蠔帶鮮味,肉是飽滿的。日式蟹肉蒸蛋,味道清香,鮮甜,真材實料有一梳梳巨蟹肉。雪花牛肉鍋,日式嘅湯底味道偏甜,可去除肥牛嘅油膩感,仲有隻新鮮流心蛋,睇到已經流曬口水。鮮百合上湯燴大蝦球,食咗咁多濃味嘢,相對這味餸菜相對比較清淡,蔬菜好新鮮。總括嚟講食物款式真係好多,即使留肚都食唔曬咁多種食物,個人感覺是值得再光顧的,野係好食嘅。新裝修環境當然是漂亮,讓人有一種高級感, 感覺唔似食緊放題,有種錯覺,以為食緊
日式蟹肉蒸蛋,味道清香,鮮甜,真材實料有一梳梳巨蟹肉。
新裝修環境當然是漂亮,讓人有一種高級感, 感覺唔似食緊放題,有種錯覺,以為食緊自助餐。
平時我好少介紹廁所,但係呢個廁所真係又大又靚,重點係乾淨,廁所都有一種高級感。