2018-07-28 328 views
見新開,裝修又見幾靚,下午時候,同小朋友去試下不過一睇餐牌,自己未食午餐,主菜選擇不多,揀左個白酒煮青口意粉,朱古力梳乎厘同水果茶。小朋友初頭見到意粉不想吃,但我地一試完,味道都唔錯,有小小辣,但好好味,小朋友食完,仲話好好食,青口冇特別,乾淨。至於梳乎厘,小朋友十分期待,食完意粉,隔一陣就到,真係十分好味,沒預期有雪糕,原來連埋朱古力雪糕,我地當然非常開心,時間配合得好,梳乎厘冇扁左,味道不太甜,亦不苦,雪糕就非常好味。最後就係水果茶,不過不失,我要左小甜小冰,所以就真係冇咩味,生果份量都足夠。此店都主打甜品,值得推薦!荃灣較小呢類餐廳,價錢合理,又不加一!至於店員,雖然他們都好後生,但好熱心,一叫人都會即時應我地,即刻幫手
見新開,裝修又見幾靚,下午時候,同小朋友去試下
此店都主打甜品,值得推薦!
荃灣較小呢類餐廳,價錢合理,又不加一!

白酒煮青口意粉
朱古力梳乎厘