2018-03-22
夜晚都有得食點心 雖然係後生仔女...但唔知點解我真係好鐘意食點心但中午成日都要勁等位先有得飲茶, 又要人多先會去選擇飲茶, 呢間點饌真係岩唒我呢d anytime 想食點心, 而又唔洗限住人多人小既好選擇 ! 超級流心奶王包 - 食呢個包真係要好小心~ 我老公就好醒地流到成條褲都係奶黃超流心, 奶黃好香滑, 一定大人細路都超鐘意食 ! 另外一碟係彩虹蝦餃$32 - 好味 ! 啖啖蝦 !!! 個皮夠唒薄同sticky ! 推薦 !!! 金魚餃 $38 , 其實都係蝦餃黎既, 都係啖啖蝦肉 !! 成條金魚既型態, 真係好靚, 不過得一粒就比較貴, 但..好食既 ! 帶子餃 $ 38, yummy !!!! 原粒帶子係入面 ! 好香好好味, 個底仲要配上粉絲, 令你覺得真係食緊成粒蒸帶子咁 ! 好好味 !!! 啖啖肉 !!!飽魚燒賣 $58 - 好味 !! 飽魚好大粒 !! 味道岩岩好, 飽魚又夠淋 ! yummy 芝士龍王酥 $68啖啖芝士,酥皮超鬆化!又大件!好味!鳳梨小企鵝 $38 呢個係一個甜品,小企鵝好得意,其實係一個鳳梨酥,好特別XO醬鳳爪 $28傳統-飲茶當然要有鳳爪啦 X
雖然係後生仔女...但唔知點解我真係好鐘意食點心
但中午成日都要勁等位先有得飲茶, 又要人多先會去選擇飲茶,
奶黃超流心, 奶黃好香滑, 一定大人細路都超鐘意食 !
好好味 !!! 啖啖肉 !!!
芝士龍王酥 $68
啖啖芝士,酥皮超鬆化!又大件!好味!
XO醬鳳爪 $28
傳統-飲茶當然要有鳳爪啦 XO醬好香,完全match到鳳爪
冬陰公湯浸時蔬 $32
this is a super spicy one !!!! 估你唔到咁辣!
章魚肉餅飯 $34 - 好味!肉餅好香章魚味,家的味道