聽講旺角開左間新野,有部串燒機係中間,自己轉下轉下好似幾得意就約埋D朋友去7:00去到因為BOOK左位,所以可以即刻入去,去到都FULL FULL 地,地方唔算大大約40個位左右我地坐4-6人枱,都幾大張 唔會好迫,之後好快有位女職員問我地用過未,教左我地用同埋比左條圍巾我地超細心!野食方面,牛有5種,有和牛, 推介和牛同牛利超好食豬店舖話係美國貨所以都放心食,味道都幾好唔會好干,肉質不錯另外墨魚腸同豬柳漢寶腸係勁勁勁好食! 我地RE左好多次 ! 食唔停口!可惜沒有羊,菜類叫唔係特別多,算正常最後仲有哈跟大師雪榚食,呢個價錢講真真心平既!同埋聽佢地講現在係試業中,黎緊會有更多食材加入 , 遲下可以再去試下既

我地坐4-6人枱,都幾大張 唔會好迫,

野食方面,牛有5種,有和牛, 推介和牛同牛利超好食
豬店舖話係美國貨所以都放心食,味道都幾好唔會好干,肉質不錯
可惜沒有羊,菜類叫唔係特別多,算正常

最後仲有哈跟大師雪榚食,呢個價錢講真真心平既!
2019-01-24
$260 (Dinner)