2020-04-25 204 views
姪仔話好想出街食野,早前應承帶佢去麥當當,做大人既要對應承諾。在疫情期間帶小朋友食野,都驚驚地! 去到人唔太多,而且見員工姐姐四周清潔,感覺良好,每張都有隔距離,食都安心D ! 姪仔點了新出的火腿扖芝士包配薯餅,我點了一杯奶茶及薯餅。個包好岩小朋友食,無多餘醬汁,唔會貼滿面,又唔會滴晒D醬汁係身上,火腿扖好香,配合芝士好好味 (我偷食左佢一口)! 薯餅更加不用說,熱辣辣,外脆內軟,簡直一流,食度一粒粒薯仔,食完仲想食多塊杯熱奶茶都不錯,茶膽夠濃,雖然同茶餐廳口味係爭少少,但勝在水夠熱,茶味不錯,用媽咪卡仲有雪梨茶,姪仔話好飲。
脆薯餅
2020-04-11
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
脆薯餅