2018-08-20
今日和同事開完會,又唔駛返公司。。5點半可以去邊呢⋯⋯正當諗下去食串燒同飲番杯的時候,個同事就話不如去附近搵間放題食坐下啦。。早段時間又平,又任食又任飲。。"吉壽"我們兩個都係第一次來,雖然6點,眼見已經坐了不少人,我們安排去c區入座。嘩。。好似沒咩放題有梅洒、清洒任飲啱哂我地兩個洒友例牌大雪櫃,咩都有。啤酒有hite 韓beer...仲有隻未飲過韓國"漢娜"beer (唔知有無記錯)甜點都唔少款軟雪糕機👍🏻👍🏻自己可以加入topping清洒煮蜆,唔錯(見到有好拎,手快有手慢無)食放題,雖然有好多款選擇,但要精點之選(唔好浪費食物,做大嘥鬼)主角:刺身到啦⋯⋯Mini 手卷,海膽、吞拿魚腩、芥末魷魚三款至愛鹽燒清魚 、 比目魚好味,再點之選特別推介以下兩款:羊架、花膠羊架唔會太乾,多汁、唔肥、唔膩花膠都有份量,睇得到。。總結,平日6-8時段,$208又飲又食,去邊度搵。。可以來吉壽坐下試下😜😜😜👍🏻
嘩。。好似沒咩放題有梅洒、清洒任飲
啱哂我地兩個洒友
甜點都唔少款
軟雪糕機👍🏻👍🏻自己可以加入topping
清洒煮蜆,唔錯
(見到有好拎,手快有手慢無)
主角:刺身到啦⋯⋯
Mini 手卷,海膽、吞拿魚腩、芥末魷魚
三款至愛
鹽燒清魚 、 比目魚
好味,再點之選
特別推介以下兩款:羊架、花膠
羊架唔會太乾,多汁、唔肥、唔膩
花膠都有份量,睇得到。。