2019-12-28 1574 views
有日碌openrice碌碌下見到呢間,見有手工啤/小食,決定同朋友過嚟試下一睇Menu,大部分都係嘢飲,嘢食得一頁,手工啤實在有太多選擇,每種都寫得好清楚係有咩水果,酒精濃度有幾多,我地揀嘢飲都揀咗好耐,最後揀咗一杯係菠蘿味,另一杯唔記得(好似都係橙定桃),但我地都鍾意菠蘿嗰杯多啲,小小甜幾好味(呢個Size係細杯)同埋有俾一小碟豆俾我地食,炸得好好食!好啱送酒個樣就係上面幅圖嘅最右邊芝士蟹肉釀蘑菇:幾好食,細細粒,但我地都食唔到蟹肉味辣牛舌:其實個份量都好多,一舊都有啲大粒,我地切開一半食,跟住就覺得好多味道都幾好,小小辣,牛舌唔難咬酒漿炸魚薯條:除咗炸豆,薯條係今餐最好食!薯條屬於幼身嗰種,炸得好脆,唔會覺得油而炸魚真係有酒味,初頭食第一啖唔覺,但食另一邊就即刻重酒味雞翼配藍芝士腐乳醬:正常雞翼~個醬我麻麻地我地兩個人以為全部都細細份唔多,點知勁飽咁樣飲下嘢傾下計都好爽~有機會會再嚟

(呢個Size係細杯)

同埋有俾一小碟豆俾我地食,炸得好好食!好啱送酒
個樣就係上面幅圖嘅最右邊

芝士蟹肉釀蘑菇:幾好食,細細粒,但我地都食唔到蟹肉味
芝士蟹肉釀蘑菇

味道都幾好,小小辣,牛舌唔難咬

辣牛舌

而炸魚真係有酒味,初頭食第一啖唔覺,但食另一邊就即刻重酒味
酒漿炸魚薯條

雞翼配藍芝士腐乳醬:正常雞翼~個醬我麻麻地

雞翼配藍芝士腐乳醬

我地兩個人以為全部都細細份唔多,點知勁飽
咁樣飲下嘢傾下計都好爽~有機會會再嚟
芝士蟹肉釀蘑菇