2024-07-18
估唔到銅鑼灣竟然有間隱世燒肉店,價錢好抵食之餘,仲要係香港人開嘅🙌🏻雖然佢哋舖頭唔大,但係都有20台左右🫨啲Staff個個都好Nice👍🏻A5和牛胸腹扒($128)呢個相對其他菜式表現一般🤣唔係好食得出有A5嘅質素~不過好適合好鍾意肉味,唔太鍾意食肥肉嘅朋友仔👍🏻厚牛舌(宵夜$88)超級推薦😋呢個牛舌非常厚切!而且條尾仲要啱啱好👍🏻燒完之後都好Juicy~大虎蝦2隻(宵夜$48)虎蝦都好大隻,燒嘅時候仲會見到佢吐泡泡🥳鹽蒜元貝2隻(宵夜$48)元貝調味得啱啱好🙂↔️食到好香嘅蒜香味👍🏻🤍同埋都算幾大粒🤩日本無激素雞爽肉(宵夜$58)非常推薦呢個雞肉🙌🏻每一條雞肉入面都有少少軟骨,而且燒完都唔會柴😍殿堂玉子飯($38)燒肉一定要食玉子飯啦!調味方面佢有少少甜甜地,鹹味適中,非常似牛角飯🤣明太子撈烏条伴月見($48)呢個撈烏冬,超有驚喜!🤩雞髀覺得係必叫👍🏻明太子唔會太鹹,食完到而家都仲回味緊😋調味方面都係甜甜地~古早冰菠籮柚子蘇打($38)白雪奇緣($38)
A5和牛胸腹扒($128)
厚牛舌(宵夜$88)
大虎蝦2隻(宵夜$48)
虎蝦都好大隻,燒嘅時候仲會見到佢吐泡泡🥳
鹽蒜元貝2隻(宵夜$48)
日本無激素雞爽肉(宵夜$58)
殿堂玉子飯($38)
明太子撈烏条伴月見($48)
古早冰菠籮柚子蘇打($38)
白雪奇緣($38)