朋友鍾意食海鮮,我鍾意食牛肉,早排見到網上有人介紹呢間,20:30後已經係宵夜時段,價錢幾吸引,又可以一次過滿足兩個人願望,決定試一試~天氣好熱,一去到坐低叫咗兩杯嘢飲解解喝先,#熱情的沙漠 $36 - 百香果梳打#花粉情綿 $36 - 玫瑰花,柚子蜜,soda兩杯都甜度剛好,清新解膩每人有三款醬:燒汁、味噌、特製辣醬 特製辣醬唔係好辣,甜甜辣辣幾好食👍肉肉點咗呢幾樣:#厚牛舌 $88職員教燒到5成熟就夠,好淋👍呢個好食,必點!#A5和牛胸腹扒 $128未燒已經見到油花幾靚,食落肉味濃,鍾意和牛的me喜歡😌👍#薄豬腩 $48呢個推介點特製辣醬,有驚喜,味道好夾~#海鮮 叫咗#蒜燒珍寶生蠔 $28/隻職員教燒5分鐘,反轉生蠔再燒5分鐘果然係珍寶,大大隻,好鮮甜#大虎蝦 $48/2隻#鹽蒜元貝 $48/2隻蝦同元貝都係好新鮮~而且都大隻#殿堂玉子飯 $28大大碗,撈勻之後加埋燒肉食,完滿❤️兩個酒鬼食飯點會唔叫酒😂見到清酒做緊75折👀沖繩生啤Orion 做緊$58 買一送一 諗咗陣,最後覺得食 #燒肉 飲 #啤酒 開心啲😂仲要平均$29/杯,好抵🤭第二round叫咗一人一杯🤭🤭20:30後已
朋友鍾意食海鮮,我鍾意食牛肉,
早排見到網上有人介紹呢間,
20:30後已經係宵夜時段,
價錢幾吸引,
又可以一次過滿足兩個人願望,
決定試一試~
(右)熱情的沙漠 ,(左)花粉情綿

天氣好熱,一去到坐低叫咗兩杯嘢飲解解喝先,
#熱情的沙漠 $36 - 百香果梳打
#花粉情綿 $36 - 玫瑰花,柚子蜜,soda
兩杯都甜度剛好,清新解膩

每人有三款醬:
燒汁、味噌、特製辣醬
特製辣醬唔係好辣,甜甜辣辣幾好食👍

肉肉點咗呢幾樣:
#厚牛舌 $88
職員教燒到5成熟就夠,好淋👍
呢個好食,必點!
A5和牛胸腹扒

#A5和牛胸腹扒 $128
未燒已經見到油花幾靚,
食落肉味濃,鍾意和牛的me喜歡😌👍
薄豬腩

#薄豬腩 $48
呢個推介點特製辣醬,
有驚喜,味道好夾~
海鮮

#海鮮 叫咗
#蒜燒珍寶生蠔 $28/隻
職員教燒5分鐘,反轉生蠔再燒5分鐘
果然係珍寶,大大隻,好鮮甜
#大虎蝦 $48/2隻
#鹽蒜元貝 $48/2隻
蝦同元貝都係好新鮮~而且都大隻

#殿堂玉子飯 $28
大大碗,撈勻之後加埋燒肉食,完滿❤️
Orion  買一送一

兩個酒鬼食飯點會唔叫酒😂
見到清酒做緊75折👀
沖繩生啤Orion 做緊$58 買一送一
諗咗陣,最後覺得食 #燒肉 飲 #啤酒 開心啲😂
仲要平均$29/杯,好抵🤭

薄豬腩
Orion  買一送一
  • 蒜燒珍寶生蠔
3 day(s) ago 0 views
最近燒肉燒上癮😂 Happy Friday 當然要賀一賀佢啦😝就同太太再訪位於銅鑼灣嘅「燒肉の殿堂」😋 之前食過一次留下深刻嘅印象!所以決定encore多次先!果然冇令我哋失望😬店內多款打卡拼盤 同埋 二人套餐都係人均$300,而且8:30pm後大割引,大部份價錢都係$22起‼️而清酒🍶全日都有七五折‼️沖繩生啤買一送一‼️岩哂鍾意飲酒🍻嘅朋友呀👍厚牛舌 $88超級厚切嘅牛舌呀!食落口感十足😬實在係大滿足呀😋A5肩胛特選 $88入口即溶嘅A5肩胛肉😋真係零舍唔同🤤油脂分布亦相當之平均👍薄豬腩 $48燒一燒條邊都脆卜卜😂啲肉又唔鞋👍正😋大虎蝦2隻 $48蝦肉🦐爽口彈牙 又夠哂大隻👍鹽蒜元貝2隻 $48元貝醃嘅味道啱啱好!唔會搶哂本身嘅鮮味👍殿堂玉子飯 $28材料十足!仲要有玉子撈飯,認真不得了😋明太子撈烏冬伴月見 $48有明太子+蛋撈嘅烏冬,食起嚟非常之開胃!食極都唔夠喉😋玫瑰玉林 $36古早冰菠蘿柚子梳打 $38P.S 午市單點食品4:00pm前離座仲有七五折👍

超級厚切嘅牛舌呀!食落口感十足😬實在係大滿足呀😋

A5肩胛特選 $88

入口即溶嘅A5肩胛肉😋真係零舍唔同🤤油脂分布亦相當之平均👍

燒一燒條邊都脆卜卜😂啲肉又唔鞋👍正😋

蝦肉🦐爽口彈牙 又夠哂大隻👍

元貝醃嘅味道啱啱好!唔會搶哂本身嘅鮮味👍

殿堂玉子飯 $28

材料十足!仲要有玉子撈飯,認真不得了😋

明太子撈烏冬伴月見 $48

有明太子+蛋撈嘅烏冬,食起嚟非常之開胃!食極都唔夠喉😋

玫瑰玉林 $36
古早冰菠蘿柚子梳打 $38

P.S 午市單點食品4:00pm前離座仲有七五折👍
餐廳位於銅鑼灣,位置方便,主打日本和牛及海鮮燒烤;卡位坐得舒服,爐頭蓋蓋掉燒肉味,食完都唔怕臭👍🏾現在餐廳推出「夜食割引」大優惠,20:30後入座即可享用,肉類低至每碟$22起✨沖繩生啤Orion,現時做緊$58買一送一;午市單點食品在4點前離座亦有75折。無論是午餐還是晚餐,都無需看價錢,隨心瘋狂點餐~每人有三款醬:燒汁、味噌、特製辣醬A5肩胛特選 $88必食推薦!牛肩胛油花分布均勻豐富,燒至五成熟剛剛好,肉質嫩滑,牛肉味濃郁,脂香四溢,入口即溶,香氣滿滿厚牛舌 $88相當厚身,淺粉色色澤很美,燒至五成熟,外焦內嫩,質地十分軟腍,入口多肉汁,啖啖肉香薄豬腩 $48豬肉薄片配上自家特製辣醬,薄片燒至焦脆,再加點燒汁,香而不膩,味道好夾大虎蝦2隻 $48新鮮的虎蝦肉質緊實,口感彈牙,富有彈性,帶著鹹鮮味鹽蒜元貝2隻 $48元貝質感柔滑,很多汁,鹽和蒜香提升了元貝自身的鮮甜味殿堂玉子飯 $28十分大碗的紫菜溫泉蛋飯,配料豐富,有蔥、紫菜、溫泉蛋、飯,可再加入燒肉汁後撈勻,企肉一流玫瑰玉林 $36白雪奇緣 $38兩杯荔枝底的特飲,清甜可口,大杯又好飲,跟燒肉搭配正合適-總體評分-環境:8.5

每人有三款醬:燒汁、味噌、特製辣醬

A5肩胛特選 $88

大虎蝦2隻 $48
新鮮的虎蝦肉質緊實,口感彈牙,富有彈性,帶著鹹鮮味

鹽蒜元貝2隻 $48
元貝質感柔滑,很多汁,鹽和蒜香提升了元貝自身的鮮甜味

玫瑰玉林 $36
白雪奇緣 $38
兩杯荔枝底的特飲,清甜可口,大杯又好飲,跟燒肉搭配正合適

-總體評分-
環境:8.5/10
食物:8.5/10
服務:8/10
抵食:9.5/10

燒肉の殿堂
📍銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square 9樓
2024-10-16 0 views
好耐都冇食過燒肉,今日嚟到銅鑼灣呢間燒肉の殿堂試下🥂宵夜時段仲好優惠😍😍厚牛舌 $88油脂感重 就算唔加醬料 味道都好夠A5牛肩胛 $88肉質鮮嫩 夠哂juice薄豬腩 $48豬腩上面都有醬汁 燒完就直接食鹽蒜元貝2隻 $48非常新鮮大虎蝦2隻 $48大大隻 夠抵食😋殿堂玉子飯 $28推介🫶🏻有勁多紫茶仲有流心蛋😍份量係夠哂兩個人食除左燒肉,特飲都值得推介,大大杯,唔講得笑😌古早冰菠蘿柚子蘇打 $38月伴紫林 $36而家仲做緊沖繩生啤買一送一優惠,啱哂三五知己約埋飲番杯🍻燒肉の殿堂銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square 9樓
好耐都冇食過燒肉,今日嚟到銅鑼灣呢間燒肉の殿堂試下🥂
宵夜時段仲好優惠😍😍
油脂感重 就算唔加醬料 味道都好夠
A5牛肩胛 $88
肉質鮮嫩 夠哂juice
豬腩上面都有醬汁 燒完就直接食
非常新鮮
大大隻 夠抵食😋
推介🫶🏻有勁多紫茶仲有流心蛋😍份量係夠哂兩個人食

除左燒肉,特飲都值得推介,大大杯,唔講得笑😌
古早冰菠蘿柚子蘇打 $38
月伴紫林 $36

而家仲做緊沖繩生啤買一送一優惠,啱哂三五知己約埋飲番杯🍻

燒肉の殿堂
2024-09-20 1093 views
各位街坊溫馨提示,如果坐中長枱最邊個位建議各位馬上離開,個爐失控的,全程只能開最大火D熱力勁到隻眼都爭唔開,並且時不時還會自己突然熄火,極度影響用餐體驗食材本身沒什麼問題,味道不錯,不過個爐實在伏左D,一人燒肉的爐都無禁誇張

2024-09-20
$750 (Dinner)
為咗「大阪城」慕名而來🥰銅鑼灣呢間日式燒肉店一早已經聽過人講,人均大約$300就食到豐富嘅高質燒肉!佢嘅「大阪城牛五點盛合」 會提供是日精選和牛5個部位,個盒好靚可以打卡!嚟到一定要試吓🥰 🈹 而家仲推出「夜食割引」大優惠,20:30後入座享盡激安優惠價,勁多靚肉都係低至每碟$22起!另外午市單點食品4點前離座亦有75折!😍🍻仲有加推沖繩生啤買一送一優惠、清酒全日75折🫨 鍾意食好西之餘飲番杯嘅朋友一定唔可以錯過!✰大阪城 牛五點盛合 $388❥呢個盛合除咗咁平嘅價錢可以食到五種A4和牛之外,最特別係佢用一個三層嘅大阪城器皿,賣相好靚,一層層打開嘅時候有驚喜嘅感覺。可以先打卡🤭❥是日廚師推薦5款和牛分別係:牛板鍵|厚切牛舌|汁燒角切封門柳|牛肩胛|牛小排❥選用大分縣A4和牛❥牛肩胛同牛小排油花極靚,脂香爆炸🤭入口即溶㗎!❥厚切牛舌都勁正!入口爽脆內𥚃充滿肉汁🤭❥角切封門柳都好香,但肉質比較有嚼勁✰韓辣醬西班牙黑毛豚腩片薄切 $62❥豚腩片半肥瘦肉質軟嫩,入口一樣有油脂爆炸嘅感覺,必食!😍✰殿堂玉子飯 $38❥食日本燒肉必定會order 紫菜溫泉蛋飯,呢個飯配料勁豐富,加咗大量蔥、紫菜同
為咗「大阪城」慕名而來🥰

✰大阪城 牛五點盛合 $388

❥選用大分縣A4和牛
❥牛肩胛同牛小排油花極靚,脂香爆炸🤭入口即溶㗎!

厚切牛舌

❥厚切牛舌都勁正!入口爽脆內𥚃充滿肉汁🤭
❥角切封門柳都好香,但肉質比較有嚼勁

韓辣醬西班牙黑毛豚腩片薄切

✰韓辣醬西班牙黑毛豚腩片薄切 $62
❥豚腩片半肥瘦肉質軟嫩,入口一樣有油脂爆炸嘅感覺,必食!😍

✰殿堂玉子飯 $38
❥食日本燒肉必定會order 紫菜溫泉蛋飯,呢個飯配料勁豐富,加咗大量蔥、紫菜同埋飯素,再加埋日本溫泉蛋,加少少燒肉汁落去撈勻食超好食!食燒肉一定要嗌個飯吸吓油🤭

古早冰菠蘿柚子梳打

✰古早冰菠蘿柚子梳打 $38
❥如果你同我一樣好鍾意食冰菠蘿就一定要試吓呢杯特飲,有兩片冰菠蘿🤭賣相亦都好靚可以打卡!味道幾清新,唔會好甜。

✰龍鳳檸樂 $28
❥估唔到有龍鳳檸樂飲,兩種檸檬加埋冰底可樂係夏天消暑推薦!
$300 (Dinner)
厚切牛舌
韓辣醬西班牙黑毛豚腩片薄切
古早冰菠蘿柚子梳打
  • 大阪城和牛五點盛盒
  • 特級厚牛舌
2024-09-07 872 views
這裡的燒烤以日本A4和牛及海鮮為主 並供應多款日本清酒 絕對是肉食愛好者和愛酒之人的必訪之地 晚上8:30後大割引相當抵食 可以毋需看價錢隨心瘋狂點餐🤭.牛舌相當厚身 燒過後外層帶焦香 中間仍保持淺粉色 內裡柔嫩多汁 入口爽彈 A5和牛胸腹扒具有濃郁的牛香 加上醃肉醬汁香濃惹味 肉質嫩滑且脂肪分布均勻 燒至五成熟剛剛好 豬肉薄片爐邊輕燒後表面焦脆香口 配上燒汁 味噌或特製辣醬也相當滋味 .海鮮則點了蒜燒珍寶生蠔 大虎蝦和鹽蒜元貝 虎蝦肉質緊實而富有彈性 並帶鹹鮮味 鹽蒜元貝質感柔滑 鹽和蒜香能帶出元貝自身的的鮮甜味 珍寶生蠔相當飽滿 肉質滑嫩多汁 生蠔本身的清甜與蒜香相互輝映 令人食指大動🤤

位於L Square嘅燒肉の殿堂8:30後大割引🔥大部份價錢$22起‼️鐘意食燒肉嘅你唔好錯過(๑・̑◡・̑๑)ノ多款打卡拼盤及二人套餐人均$300清酒全日都有七五折🍶沖繩生啤買一送一🍻๑ 特級厚牛舌🐮 $88๑ A5和牛肩胛🐮 $88๑ 西班牙橡果薄切黑毛豬🐖 $48食肉獸必試多款牛肉、豬肉!🤪厚牛舌肉汁爆棚,口感軟腍,啖啖肉香🤤🤤A5和牛油花分布佈極為豐富,入口時油脂香氣滿滿👅薄切黑毛豬香而不膩,配上自家辣大醬勁有風味🔥๑ 蒜燒珍寶生蠔🦪 $56๑ 大虎蝦2隻🦐 $48另外亦有海鮮類~珍寶生蠔名不虛傳 非常肥美🤩配上大量蒜粒、香葱,好鮮味! 大虎蝦新鮮彈牙🦐๑ 殿堂玉子飯🍚 $38๑ 明太子撈烏冬伴月見🥢 $48飽肚之選推介玉子飯同撈烏冬😛撈烏冬選用日本直送的無菌蛋黃,加上微微辛辣的明太子🌶️搭配蔥花、熱湯,好食🤩๑ 古早冰菠蘿柚子蘇打🍍 $38๑ 熱情的沙漠🍹 $36除咗抵飲清酒、生啤,都有多款無酒精特色飲品🍹菠蘿梳打真係有一串冰菠蘿🍍勁爽!
位於L Square嘅燒肉の殿堂

๑ 古早冰菠蘿柚子蘇打🍍 $38
๑ 熱情的沙漠🍹 $36

1K
2024-08-27 633 views
銅鑼灣呢間樓上燒肉店主打多款日本和牛,午市單點食品四點前離座七五折,8:30後宵夜時段仲有大特價,清酒全日七五折,沖繩生啤買一送一,優惠多到數唔晒,真係好抵食🤣叫咗幾款肉類試吓,A5肩胛特選口感軟嫩,肉味突出,味道層次豐富、鹽蒜小牛排夠薄切,搭配蒜香十分惹味、薄豬腩肥瘦適中,油脂四溢,入口鬆化香軟味美,唔使點醬都OK。大虎蝦有兩隻,估唔到有咁多膏,肉質爽口彈牙,十分鮮甜。鹽蒜元貝新鮮又大隻,湯汁清甜,滋味無窮。建議可以點碗殿堂玉子飯,以飯素、紫菜、蔥同蛋黃混合而成,配肉一流。

好耐無食個日式燒肉,放工去到銅鑼灣就搵左間抵食又高質嘅日式燒肉店滿足一下店內以時尚簡潔為主,設有大量梳化卡位,而且座位寬闊餐廳主要選用日本 A4 和牛和海鮮入饌,仲供應多款日本清酒,可以開心暢飲地享受美味嘅燒肉食物方面 :大阪城牛五點盛合 : 盛合入便有汁燒封門柳、頂級牛板腱薄燒及特級厚牛舌,另外仲有 A4 牛肩胛赤身,A4 和牛特選- 汁燒封門柳即是牛橫隔膜肌肉,雖然油花不多但口感細嫩多肉汁,肉味濃郁- 頂級牛板腱薄燒肉質柔軟,油脂和肉味同樣香濃- 特級厚牛舌油脂豐富,口感彈牙,剪開細塊食味道更佳- A4 牛肩胛赤身 : 肩胛赤身油脂偏多,肉質細緻,味道濃郁- A4 和牛特選 : 油花均勻,肉質細膩嫩滑,入口油脂甘香不膩韓式辣醬西班牙黑毛豚腩片 : 豚腩片肥瘦相間,肉質軟淋,燒到少少脆邊,加了韓辣醬,更加惹味殿堂玉子飯 : 份量超大,溫泉蛋、紫菜、味素、蔥粒混埋一齊食,蛋香四溢,味道一流月伴紫林 : 賣相吸睛,蝶豆花配上可爾必思及梳打嘅紫色特飲白雪奇緣 : 古早口味荔枝梳打,仲有一串荔枝冰,飲得又食得嘅特飲

店內以時尚簡潔為主,設有大量梳化卡位,而且座位寬闊

食物方面 :

- 頂級牛板腱薄燒肉質柔軟,油脂和肉味同樣香濃

- 特級厚牛舌油脂豐富,口感彈牙,剪開細塊食味道更佳

月伴紫林 : 賣相吸睛,蝶豆花配上可爾必思及梳打嘅紫色特飲

2024-08-15
$300 (Dinner)
2024-08-16 1025 views
服務質素極差(不是評論食品)本人8月11號日訂枱,訂8月16日晚食飯(慶祝節日),今天8月16日1315時,經理致電來,因為公司生意多,所以今晚要限時用膳(用膳時間為90分鐘內),期後經理亦再表明,公司不是放題,任何食物都有標明價錢,爭論一輪後,經理話「我地都好早打黎同你講架啦(距離我用膳6個鐘15分鐘),你係咪取消」,之後經理亦再表明,我地生意好,所以要訂你地時。最後我取消唔食,首先我選擇此餐廳係因為唔限時,亦不介意價錢,我只想選擇食得舒服及享用質素較好的食飯,但無啦啦變成限時食,咁我不如去揀放題好過,起碼我一早心理準備係限時。其次,此公司毫無誠信,在訂購平台內無任何說明是「限時用膳」,公司想更改就隨時更改,最後,顧客使用訂枱服務,就是想能在該餐廳用膳,就是不想Walk In 或等枱,如果有任何更改應該在顧客訂枱時就講明。
服務質素極差(不是評論食品)
2024-08-16
Type of Meal
Dinner
星期一至日 8:30pm後享盡激安割引價,好多款都好抵食呀🤭 ⭐️ 厚牛舌(宵夜)$88⭐️ A5肩胛特選(宵夜)$88燒厚牛舌同燒A5肩胛特選,宵夜時段價錢好平,一定要試嚇!牛舌好厚身,肉質有韌度,A5肩胛特選牛花好靚,肥美多汁🤤⭐️ 鹽蒜元貝2隻(宵夜)$48⭐️ 大虎蝦2隻(宵夜)$48揀咗呢兩款海鮮都好新鮮💕 燒鹽蒜元貝同燒大虎蝦配上簡單嘅燒烤處理,保留咗食材本身嘅鮮甜~⭐️ 薄豬腩(宵夜)$48豬腩加上咗秘製醬汁調味,肉質腍滑,燒烤後香氣誘人🤤⭐️ 殿堂玉子飯 $38⭐️ 明太子撈烏冬伴月見 $48呢兩款主食好熱門,食燒肉每次都唔覺意會食多咗飯🤣 ⭐️ 白雪奇緣 (荔枝特飲)$38⭐️ 蜜桃成熟時 特飲 $38

⭐️ 厚牛舌(宵夜)$88
⭐️ A5肩胛特選(宵夜)$88

⭐️ 鹽蒜元貝2隻(宵夜)$48
⭐️ 大虎蝦2隻(宵夜)$48

⭐️ 薄豬腩(宵夜)$48
豬腩加上咗秘製醬汁調味,肉質腍滑,燒烤後香氣誘人🤤

⭐️ 殿堂玉子飯 $38
⭐️ 明太子撈烏冬伴月見 $48
呢兩款主食好熱門,食燒肉每次都唔覺意會食多咗飯🤣

⭐️ 白雪奇緣 (荔枝特飲)$38
⭐️ 蜜桃成熟時 特飲 $38
1904 views
  • 白雪奇緣
  • 明太子撈烏冬伴月見
7月頭先去日本返嚟,覺得食得仲未夠喉🫣返到香港都要搵返間有日本居酒屋感覺嘅日式烤肉店回味一下!今次就揀咗銅鑼灣嘅「燒肉の殿堂」,餐廳雖然唔算好大,但都有好多卡座,而且座位都舒適,職員都態度非常之友善!我地入座之後都有不停加水,好貼心架!餐廳有好多款打卡拼盤,我哋懶直接揀咗二人餐🤭 呢個殿堂の二人前套餐認真夠飽,一個套餐有齊豬、牛、雞,而且仲有食燒肉必配嘅紫菜玉子飯,加埋甜品真係好飽啊😌𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ殿堂の二人前 HK$588𓐎沙律及漬物𓐎殿堂玉子飯𓐎岩鹽青檸雞腿肉四件𓐎厚切黑毛豬四件𓐎薄切牛舌一份𓐎和牛西冷120g𓐎汁燒封門柳100g𓐎包兩杯冇酒精飲品 -蝶豆花梳打水 和 白桃梳打水𓐎甜品 -雲呢拿雪糕小妹最愛嘅係和牛西冷,雖然唔算係厚切,但係入口即溶,係最突出嘅一塊肉肉🤭封門柳就比較韌但肉味濃 岩晒怕肥嘅朋友仔喇!鹽青檸雞腿味道中規中矩,而黑毛豬就一如以往嘅嫩滑😋 可以食到咁多款肉類,又岩晒選擇困難症嘅我,人均HK$300 呢個價錢真係超級抵食👍🏻餐廳仲不時推出新優惠,佢午市單點食品或者四點前離座都有75折,8:30後仲有大割引,大部份價錢
7月頭先去日本返嚟,覺得食得仲未夠喉🫣

𓐎包兩杯冇酒精飲品
-蝶豆花梳打水 和 白桃梳打水
𓐎甜品
-雲呢拿雪糕

餐廳仲不時推出新優惠,佢午市單點食品或者四點前離座都有75折,8:30後仲有大割引,大部份價錢$22🤩

而家仲清酒全日都75折,沖繩生啤買一送一,岩晒鍾意一班朋友吹水食野加飲酒啦🥳
2024-08-07 830 views
呢間燒肉店🩷食物質量好好當日宵夜時段8:30pm後仲有大大優惠,海鮮🦞同肉類都大特價🤩佢地既爐,火喉十足🔥岩曬燒肉好有日本🇯🇵味道~~✨厚牛舌(推薦👍🏻)呢個牛舌心,真係中心中既最中心最靚既位置,同一般牛舌口感差好遠超軟熟,嫩肉❤️😻😻✨A5和牛胸腹扒🐮牛扒好高質,好濃牛香味道👅肉質嫩,CP值高🌟✨ 薄豬腩🐽腩肉肥瘦岩岩好火喉好夠,超快熟,滿滿肉汁✨ 蒜燒珍寶生蠔🦪巨巨大生蠔,好吸引🤩燒完好香口,好juicy✨ 大虎蝦2隻🦐虎蝦大大隻,超新鮮😇✨鹽蒜元貝2隻🐚蒜蓉份量好多,好足元貝大大粒😍✨殿堂玉子飯🍙玉子飯超足料超大碗🫨仲要有糖心蛋入邊飯素份量好足,啖啖濃味✨啤酒🍻 做緊買一送一,超抵🌟
呢間燒肉店🩷食物質量好好
當日宵夜時段8:30pm後
仲有大大優惠,海鮮🦞同肉類都大特價🤩
佢地既爐,火喉十足🔥岩曬燒肉
好有日本🇯🇵味道~~

✨厚牛舌(推薦👍🏻)
呢個牛舌心,真係中心中既最中心
最靚既位置,同一般牛舌口感差好遠
超軟熟,嫩肉❤️😻😻

✨A5和牛胸腹扒🐮
牛扒好高質,好濃牛香味道👅
肉質嫩,CP值高🌟

✨ 薄豬腩🐽
腩肉肥瘦岩岩好
火喉好夠,超快熟,滿滿肉汁

✨ 蒜燒珍寶生蠔🦪
巨巨大生蠔,好吸引🤩
燒完好香口,好juicy

✨ 大虎蝦2隻🦐
虎蝦大大隻,超新鮮😇

✨鹽蒜元貝2隻🐚
蒜蓉份量好多,好足
元貝大大粒😍

✨殿堂玉子飯🍙
玉子飯超足料超大碗🫨仲要有糖心蛋
入邊飯素份量好足,啖啖濃味

✨啤酒🍻
做緊買一送一,超抵🌟
2024-07-25
$250 (Dinner)
  • 殿堂玉子飯
餐廳嘅午市套餐抵食,值得試吓。夜晚8:30後有大割引,適合想慳錢又靚肉嘅朋友 ✌🏻𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥✨日本無激素雞爽肉雞肉肉質鮮嫩,入口即化,配埋燒肉醬汁,真係好滋味!✨ 厚牛舌牛舌切得厚厚地,口感彈牙,燒到啱啱好,食落去好滿足!✨ A5 胛特選牛肉油花分佈均勻,入口即溶,真係食極都唔厭!除咗燒肉之外,餐廳仲有其他日式料理,例如大虎蝦、鹽蒜元貝、殿堂玉子飯、明太子撈烏条伴月見等等,選擇多樣化,滿足唔同食客嘅需要。野飲叫咗蜜桃成熟時、白雪奇緣 (荔枝) 。⭐️ 𝐃𝐞𝐚𝐥 ⭐️多款打卡拼盤及二人套餐人均$300午市單點食品四點前離座七五折8:30後大割引,大部份價錢$22起‼️清酒全日都有七五折‼️沖繩生啤買一送一‼️

𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥

✨日本無激素雞爽肉

雞肉肉質鮮嫩,入口即化,配埋燒肉醬汁,真係好滋味!

✨ 厚牛舌

牛舌切得厚厚地,口感彈牙,燒到啱啱好,食落去好滿足!

✨ A5 胛特選

牛肉油花分佈均勻,入口即溶,真係食極都唔厭!

野飲叫咗蜜桃成熟時、白雪奇緣 (荔枝) 。

⭐️ 𝐃𝐞𝐚𝐥 ⭐️

多款打卡拼盤及二人套餐人均$300