2019-02-15 101 views
呢間老沸爺係位於銅鑼灣門口的裝修已經很充滿中國風,忍唔想講聲 “參見老佛爺”🙇🏽‍♀️裡面就給我有種古代時客棧的感覺呢度係分2個價錢$188和$288分別就係湯底和配料多好多款選擇湯底就揀左花膠松蟲雞,黎落滋潤一下,入面已經有花膠、杞子、蟲松和雞。原來呢間野係新開張的,所以有碟配菜會奉送😆包括了:美國A級安格斯牛頸脊、川派麻辣火鍋必食經典拼盤(爽脆妙齡鵝腸、大刀黑毛肚、新鮮千層肚、彈牙黃喉、油花牛胸爽、去骨鴨掌)、正宗潮汕手打牛肉丸、雲南雪山繡球菌和台灣空運直送水蓮菜呢度點野食係好環保♻️同都好方便下,就係用WeChat 點單的,而蔬菜和飲品就自己出去雪櫃嗰邊拎火鍋配料係任點任食,選擇既類型有好多揀丸類都有成10類款🥰見到有紫薯麵,好特別呀🥳成個麵餅也是紫色。我覺得啲餃子🥟真材實料脹卜卜,有白菜同韮菜呢2種選擇起碼點左起40幾碟野,食物新鮮絕對會令你肚仔很滿足🤰🏽
呢間老沸爺係位於銅鑼灣

裡面就給我有種古代時客棧的感覺

呢度係分2個價錢$188和$288
分別就係湯底和配料多好多款選擇

原來呢間野係新開張的,所以有碟配菜會奉送😆

火鍋配料係任點任食,選擇既類型有好多揀
丸類都有成10類款🥰
見到有紫薯麵,好特別呀🥳成個麵餅也是紫色。
我覺得啲餃子🥟真材實料脹卜卜,有白菜同韮菜呢2種選擇
起碼點左起40幾碟野,食物新鮮絕對會令你肚仔很滿足🤰🏽