呢間充滿日式風情嘅居酒屋 — 酒屋一杯喜🏮!入到去,日系裝潢配上暖黃燈光,感覺好舒服😌,仲有個大螢幕播日本歌!店員都幾nice,會介紹下菜式,又會幫你添茶!午餐入去氣氛已經好好, 我哋叫咗個安格斯便當🍱,250g 安格斯牛扒🥩份量十足,煎得啱啱好,肉汁鎖晒喺入面,好juicy🤤!汁煮帆立貝都唔錯,好鮮甜!然後就係「一杯喜海之喜」丼飯🍚!嘩!真係名副其實「海之喜」呀!上面鋪滿海蝦🦐、海膽🦪、魚子醬🐟,仲有好多唔同嘅刺身,新鮮又好味!lunch set 仲會跟麵豉湯同埋茶碗蒸,唔錯 幾豐富! 飲品方面,叫咗巨峰提子梳打🍇同檸檬梳打水🍋,酸酸甜甜咁,好freshing!喺天后銅鑼灣想搵個地方同朋友chill吓,呢度都幾好!

午餐入去氣氛已經好好, 我哋叫咗個安格斯便當🍱,
汁煮帆立貝都唔錯,好鮮甜!

lunch set 仲會跟麵豉湯同埋茶碗蒸,唔錯 幾豐富!

喺天后銅鑼灣想搵個地方同朋友chill吓,呢度都幾好!
2025-06-01
$210 (Lunch)