2019-09-20 486 views
認真,黎之前完全冇諗過d嘢食咁掂!係朋友話好食,咁啱又係荃灣做完嘢放工,就行咗過黎試吓!7點半度去到,開閘冇耐,未係多人!成間鋪直頭係bar黎,好多嘢玩,篤波,射飛標,酒game, 可以問staff借!三五知己飲番杯chill 吓,真係一流!今次餓住肚黎,主力食嘢!牛扒: 10oz, 好大舊,嗌medium啱好,個人覺得唔搽牛油好食d,食到牛嘅原味!跟牛扒沙律: 最有驚喜絕對係呢碟沙律,睇落好普通,d黑醋令到佢upgrade 咗幾廿倍!唔係平時食開果d,係冇流動性杰身果d,中意食黑醋嘅人應該明我講咩🤣!生蝦: 辣,好辣!好味就真,但食唔得辣請回避!魷魚: 炸得脆身,炸粉又唔厚,好味!避風塘雞亦: 避風塘味就唔係咁夠,但雞亦好大隻,又唔多肥膏,都ok!明太子意粉: 好多蝦同魷魚,意粉好creamy, 香草味稍重,同明太子都幾match! 總括黎講,有驚喜,好食之餘,環境都幾好,嘢食選擇多,酒精飲品,非酒精飲品都有好多選擇,一定會再幫襯!

今次餓住肚黎,主力食嘢!

生蝦: 辣,好辣!好味就真,但食唔得辣請回避!

魷魚: 炸得脆身,炸粉又唔厚,好味!

2019-09-18
Type of Meal