2010-03-17
勁唔鐘意呢間野囉~~~~一心唸住試下呢間野, 所以等成個鐘頭都冇咩所謂, 終於入到去啦, 叫左一個厚切豚肉稻庭烏冬, 一個香辣吉列豬扒烏冬, 加一個豚肉餃子, 不過, 耐心等左半個鐘後, 一樣野都冇黎過. 覺得奇怪, 咪問下個waitress囉, 點知佢同我講, d 豚肉賣晒喎~~~ 我問佢: 咁你唔同我講, 佢答我:個廚房好忙, 所以冇通知~~ (火都黎啦) 仲叫我地食其他野, 牛, 吉列豬扒, 問佢係咪漏左單佢又唔認, 我地咪叫左個吉列豬扒囉, 佢擺明就漏左單啦, 結果一樣野都冇食過就走左~~ 我8點30分係門口等到9點15分入去, 結果10點鐘走係咩都冇食過囉~~~ 呢d咁既服務態度, 真係超級唔得囉, 你話比我知漏左單, 都冇咁激氣, 仲要一d唔好意思都冇,廚房忙????呢d係藉口黎既咩~~~ 通知客人呢d咁簡單既野, 都做唔到, 就算d野幾好食都冇用啦~~~~