2020-12-17 32 views
食之前一個禮拜我已經喺openrice book位,都係得返5、6點個啲時間,睇黎想7點之後要好早就book🤔個日我個fd比預訂時間要遲少少到,我問左門口staff話只會hold 10分鐘,所以我等左一陣都係入座先😂辣炒豬肉,辣度夠又唔會太辣(我食開少辣架咋🙈),豬肉略嫌有啲肥同咸,撈邊邊既芝士或者同飯一齊食會好啲。雖然我講到咁,但係我個fd好鍾意食😂證明有一定既捧場客我就專攻呢碟炸雞多啲😛蜜糖味比蒜味突出,我覺得以前食尖沙咀分店好似蒜味出啲好食啲,anyway我都差唔多清哂呢碟野😂不過音樂真係太嘈,坐對面要傾計都幾辛苦第一次食旺角分店,原來仲有得自己斟水飲,唔知尖沙咀個間係冇定係我一直冇發現呢😂?
辣炒豬肉

香蒜蜜糖炸雞(半份)

不過音樂真係太嘈,坐對面要傾計都幾辛苦

2020-11-13
Type of Meal
Dinner
辣炒豬肉
香蒜蜜糖炸雞(半份)