2020-01-16 239 views
Outdark係一間好出名賣韓國炸雞嘅餐廳,每一個食過炸雞嘅朋友都話啲炸雞好有吸引力,同其他地方食嘅好唔同。✨甜辣醬炸雞拼蜜糖炸雞($192)炸雞係我最期待嘅食物,呢間餐廳嘅炸雞同一般餐廳嘅炸雞唔同,點解?因為個份量係超級大份,除咗炸雞以外,旁邊仲有大量嘅用上蜜糖調味嘅脆薯角,超級好味! 炸雞調味恰到好處,蜜糖炸雞嘅味道簡直係世界級,非常推薦!✨韓國蟹子蛋卷 ($98)蛋卷食過好多次,但係一個咁出色同好味嘅蛋卷真係第一次食! 外層係一層博博嘅蛋皮,上面灑上沙律醬同埋新鮮蟹子,內層就係有充滿着驚喜嘅超級嫩炒蛋。食起上嚟好有層次,係水準之作✨Hite 藍橘子味特飲 ($78)一杯勁大杯嘅特飲,有一支韓國啤酒度插喺藍橘子梳打入面。有一種藍色星空嘅感覺,配合埋呢隻淡味啤酒嘅感覺,感覺非常特別勁正✨韓國桃酒特飲 ($78)另一杯同類型嘅倒插特飲,睇下個base用咗水蜜桃梳打,而上面嘅啤酒就轉咗做韓國水蜜桃酒,成杯特飲充斥着水蜜桃嘅感覺,好清新好味😛😛

✨甜辣醬炸雞拼蜜糖炸雞($192)

✨韓國蟹子蛋卷 ($98)

✨Hite 藍橘子味特飲 ($78)

✨韓國桃酒特飲 ($78)
2020-01-16
  • 雙拼炸雞
  • 蛋卷
  • Hite  特飲
2020-01-15 214 views
最近煲開韓劇又沉醉於韓國既文化中忍唔住想去食韓國野, 哈哈~~俾我搵到間位於旺角既韓式餐廳, 有超多而家韓國流行既菜式, 一於捉朋友一齊去朝聖!!!餐廳內裏好靚好有FEEL~~暗黑既環境有著閃閃既星星, 超浪漫!!仲有愛情鎖牆, 好有愛喔超靚既環境~~食物種類好豐富~多款韓國潮食例如炸雞, 芝士豬肋骨, 部隊鍋, 豬手等等......半份香蒜蜜糖炸雞 $118炸雞炸得非常鬆脆!!雞肉juicy又嫩滑~~蒜味香得黎加埋蜜糖一齊食超好味串串魚糕湯(細) $98係正宗韓國既風味呀!!魚糕魚味濃, 軟軟腍腍口感極佳魚糕湯好超好味, 全部一滴不漏咁飲晒雞蛋羹 $98感覺到平時中式蒸蛋真係好唔同!雖然冇咁滑, 但多左好多配菜既味道~未食過既值得一試豬肉炒粉絲 $88粉絲帶煙靭, 醬汁調味做得非常好~豬肉份量都唔少, 又有其他配菜, 係一個好好既配塔Mango Ade & 提子汁Mango Ade好清甜, 芒果味濃, 芒果控應該會幾鍾意提子汁就有好多提子果肉呢
最近煲開韓劇又沉醉於韓國既文化中

忍唔住想去食韓國野, 哈哈~~
餐廳內裏好靚好有FEEL~~
暗黑既環境有著閃閃既星星, 超浪漫!!
仲有愛情鎖牆, 好有愛喔

超靚既環境~~
食物種類好豐富~
多款韓國潮食

例如炸雞, 芝士豬肋骨, 部隊鍋, 豬手等等......

半份香蒜蜜糖炸雞 $118
炸雞炸得非常鬆脆!!
雞肉juicy又嫩滑~~
蒜味香得黎加埋蜜糖一齊食超好味

串串魚糕湯(細) $98
係正宗韓國既風味呀!!
魚糕魚味濃, 軟軟腍腍口感極佳

魚糕湯好超好味, 全部一滴不漏咁飲晒

雞蛋羹 $98
感覺到平時中式蒸蛋真係好唔同!
雖然冇咁滑, 但多左好多配菜既味道~
未食過既值得一試

豬肉炒粉絲 $88
粉絲帶煙靭, 醬汁調味做得非常好~
豬肉份量都唔少, 又有其他配菜, 係一個好好既配塔

Mango Ade & 提子汁
Mango Ade好清甜, 芒果味濃, 芒果控應該會幾鍾意

提子汁就有好多提子果肉呢

Dinner
  • 串串魚糕湯
  • 豬肉炒粉絲
2020-01-11 523 views
今晚B約我食dinner,大家都想食韓國嘢!結果佢帶我去Outdark。餐廳的環境很大,燈飾佈置得很美,餐廳不停播放着韓流音樂,勁有氣氛,令人仿如置身Korea, 很放鬆,很relax!Isueul Toktok Rita(Peach flovor)$78~造型可愛,有白桃的香味,酸酸甜甜,冰冰涼凉好爽!蜜糖柚子茶$34~柚子的酸加上蜜糖的甜,熱騰騰的,好舒服好潤喉。串串魚糕湯(細)$98~在韓國隨處可見的街頭小吃,平時在韓劇睇得多,今晚終於食到,用魚湯餚出來的魚糕湯,加上紅椒辣辣的好惹味!魚糕共有6串,軟軟腍腍又有些Q彈,幾好味!配料有炆得好腍和入味的蘿蔔和韓國魚片,感覺有些像關東煮,不錯!豬脚(normal size)$239~ 豬腳起哂骨,切成一片片的薄片,份量頗大 ,還有椰菜,青紅椒,洋葱和大量的芝麻洒在豬腳上,好好味呀!豬脚肉有瘦的和有豬皮的部位,個人偏愛Q彈充滿 骨膠原的豬腳,好正呀!生菜非常新鮮,用來包豬腳可解腻,蘸埋韓式甜辣醬更爽!

生菜非常新鮮,用來包豬腳可解腻,蘸埋韓式甜辣醬更爽!
2019-12-17
Dinner
  • 蜜糖柚子茶
  • 串串魚糕湯
  • 豬腳
2020-01-08 701 views
今晚跟好友相眾,好耐冇食過韓式食物啦。呢間outdark一向都十分出色,好多唔同種類既韓國野食都好出色。又有炸雞、熱鍋、部隊鍋、小食。好多唔同選擇,而且份量又唔細。環境舒適,聽著韓文歌,好似飛左去韓國咁架。睇睇餐牌再同朋友相討一下食咩,因為份量都較大份,我地得兩個人,所以叫太多又怕吃唔曬。最後我地點了一個小食,兩份正餐,其實都有點多。好彩最後我地都食得曬。先來一款火炙年糕,共有兩種口味,而每種口味有6條。白色醬那款吃起來外脆內軟,口感好得意,好好味。味道清一點,帶少少甜香。另一款紅色的,沾上了甜辣醬,吃起來甜甜辣辣,較為刺激惹味。所以呢個組合都幾滋味。怕辣的朋友都可以每款吃一條,中和一下辣感。主食到了,大大鍋的辣炒豬肉年糕,好豐盛呀。整個鍋都好滿足,因為盛滿著好多食材。店員仲好好的為我介紹可以吃到差不多時再把飯和芝士放到中央的熱鍋拌混而吃。中央熱鍋部份盛了好多好多豬肉片,又薄又入味,好好吃。仲有大量口感極脆既菜、超入味既魚糕、仲有好多年糕,好多配料呀。大滿足。當中央部份食得差不多時,我再把紫菜飯跟粟米芝士拌到中央。好邪惡呀。濃濃既芝士混和了甜辣醬跟配料,又香又惹味,仲可以做到拉絲感。飯

豬肉炒年糕

當中央部份食得差不多時,我再把紫菜飯跟粟米芝士拌到中央。好邪惡呀。濃濃既芝士混和了甜辣醬跟配料,又香又惹味,仲可以做到拉絲感。飯粒沾滿了芝士、醬、仲有其他食材,好惹味。
呢個鍋其實份量不少,如果多人一齊分享會更好。
部隊鍋細

另外點了一份細的部隊鍋,好滋味,而且份量較細,容易分享。部隊鍋當然必有韓國辣麵、之後仲有邪惡芝士、係麵上融曬,好惹味。入面仲有少少腸、火腿等。拌混來吃,味道一流。我好鍾意韓國麵既彈牙質感,仲會掛滿了濃濃芝士跟辣辣湯底,超惹味。
2020-01-06
豬肉炒年糕
部隊鍋細
2019-12-30 1691 views
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽Outdark (旺角)📍旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟想試呢間好出名嘅韓國過江龍好耐☺係門口就已經見到佢精美嘅裝修😍天花板上面掛滿晒燈,令我尤如係一片星空下用餐❤芝士辛辣炒雞 $328一上枱,店員係趁芝士熱到熔熔地個陣,係你面前將芝士同雞炒埋一齊😚辛辣嘅雞肉中和左芝士嘅飽膩感覺,雞肉有輕微炸過,令表皮脆脆地,內裹好嫩滑🤗口感不錯。 係盤外圍仲有多種配料。比較特別嘅有韓式雞蛋卷,口感香滑,味道鮮甜。紫菜飯,店員教撈埋落炒雞到😛吸晒炒雞同芝心士味再食。蘋果芒果米酒 $135口感好似smoothie,入口好綿滑🤤富有水果香同米酒嘅香甜味,不過酒感一d都唔重,女仔會好鍾意😂入面嘅冰係由水果雪成,所以佢慢慢融化之後,唔會沖淡味道,反而令味道更多變化,有層次。番薯芝士條 $35外面炸得好鬆脆,裏面係香甜嘅番薯包住邪惡芝士可以拉絲拉到好長🤪
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🍽Outdark (旺角)
📍旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

芝士辛辣炒雞 $328

比較特別嘅有韓式雞蛋卷,口感香滑,味道鮮甜。

紫菜飯,店員教撈埋落炒雞到😛吸晒炒雞同芝心士味再食。

蘋果芒果米酒 $135

番薯芝士條 $35

外面炸得好鬆脆,裏面係香甜嘅番薯包住邪惡芝士

可以拉絲拉到好長🤪
  • 芝士炒雞
  • 蘋果芒果米酒
6 day(s) ago 0 views
一進入店內就被裝飾吸引,滿天星星環境浪漫老闆和廚師都是韓國人, 正宗韓國菜剛坐下 店員就送上酸蘿蔔做前菜, 味道真如韓國酸蘿蔔一樣,而且吃完可再添滿天星星,十分浪漫愛情鎖此店與別的韓國餐廳不一樣,份量都適合2人,可以有更多選擇😄香蒜蜜糖炸雞 (半份)非常體貼設有半份的選擇, 2個人半份剛好,配上特製的四款醬汁。炸雞香蒜味重,炸雞表皮有薄薄的蜜糖,皮薄外脆內滑。 不愧是此店的主打炸雞!海雲台泡菜餅 泡菜餅偏濕潤,不會太乾或油膩, 有韓式泡菜味道,沒有辣味,不能吃辣的客人也可吃。整體味道較淡,配有醬汁,可因個人口味而添加。份量非常多,適合多人分享。部隊鍋份量與出面吃過的部隊鍋不一樣,份糧較少,適合人數少的客人,部隊鍋有濃濃的芝士, 配料有香腸、午餐肉等。好處是沒有辣味, 因為過往吃過的部隊鍋偏辣。火炙年糕有6 塊, 因是火炙年糕外皮會較硬,建議一到就要吃,冷了就不好吃。份量適合想吃年糕但又吃不了大份糧的炒年糕😄炭豚飯團有10件, 份量非常足夠,大大圓圓飯團的內料豐富, 很家庭風韓式飯團。整體:環境浪漫, 滿天星星上菜速度很快,由於太多客人 每檯有1.5 小時進食

一進入店內就被裝飾吸引,滿天星星
環境浪漫
老闆和廚師都是韓國人, 正宗韓國菜[调皮]

滿天星星,十分浪漫

愛情鎖

此店與別的韓國餐廳不一樣,份量都適合2人,可以有更多選擇😄

香蒜蜜糖炸雞 (半份)

海雲台泡菜餅

部隊鍋

炭豚飯團

整體:
環境浪漫, 滿天星星
上菜速度很快,由於太多客人 每檯有1.5 小時進食

2020-01-21 0 views
成日聽人講依間餐廳好岀名,但成日去都排晒隊,所以一直都無機會試,今次難得有時間,所以就決定排下隊。餐廳真係好有氣氛,個頂有好多星星既燈飾吊落嚟,營造咗一個好浪漫既氣氛。我地叫咗雙拼炸雞,揀咗醬油味同埋香蒜蜜糖炸雞。醬油味就比較惹味,主要都係咸味,相反香蒜蜜糖就係甜味,除咗有蜜糖既甜味之外,仲食到香蒜既味道。除咗有炸雞之外,仲有薯條、薯格、薯角等。泡菜雞肉炒飯,個飯有好濃既泡菜味,最欣賞係個飯無炒到好乾咁,同埋個味道控制得好好。火炙年糕,平時食開既都係煮既,但依個係火炙,所以個年糕既質感係比較硬同煙韌。蕃薯芝士條東萊海鮮煎餅,個煎餅幾特別,因為全個煎餅都好少炸粉,個餅底用咗好多菜去墊住啲海鮮,包括有蝦、帶子等。

蕃薯芝士條

今晚同朋友去食呢間,近期好多人都推介嘅outdark! 原來係韓國嘅過江龍,唔怪得門口咁多人排隊啦!見到個環境已經美食先興奮,因為入邊有好多星星嘅閃燈,成個環境勁好feel同浪漫。一坐低已經即刻叫嘢食,因為排隊都等左一陣時間好肚餓,諗都唔諗就叫咗一盤辣炒豬肉,蜜糖炸雞同埋士多啤梨米酒。呢個辣炒豬肉入邊仲有芝士,紫菜飯、菠蘿、仲有一個配菜唔記得係咩,中間辣炒豬肉再加芽菜,係大量嘅芽菜~豬肉嘅味道都幾好,唔會有腥味,而且個辣醬都恰到好處最邪惡嘅就梗係啲芝士啦,佢會愈煎愈燶,就會有啲焦香嘅感覺,而紫菜飯都會越嚟越乾身,好似炒飯咁樣,間唔時食啲菠蘿開返個胃,又可以再食多啲落肚啦蜜糖炸雞係因為我真係好掛住韓國嘅橋村炸雞,嗰陣時都有食蜜糖味,所以我都想試吓呢個蜜糖味可唔可以做到嗰隻效果,結果當然係唔同!呢隻嘅蜜糖味係將醬料淋落個炸雞度,而唔係本身釀嘅時候有蜜糖味,所以呢一隻係比較juicy嘅,而橋村係比較乾身,咁我個人就鍾意乾身多少少,但係呢一隻嘅口感都可以一試,反而我個人覺得佢嘅炸薯片先係最正,係乾身上面有蜜糖粉,好香牛油味。士多啤梨米酒本身諗住係一樽仔咁樣,點知竟然係一大兜,可以兩至三個人飲,

士多啤梨米酒本身諗住係一樽仔咁樣,點知竟然係一大兜,可以兩至三個人飲,佢有個大兜裝住然後有碗仔俾你,感覺上好似古代人飲酒咁樣,幾得意

埋單雖然唔平但都係值得嘅,偶爾食餐好人心情都好啲啦~
2020-01-17 9 views
Outdark這餐廳一直想試很久,想當年還大熱的芝士排骨,如今熱潮過後,剛好朋友又想吃韓國菜(炸雞、芝士排骨),這晚終於來吃嚕!!一進餐廳,先見到一道掛滿色彩繽紛的鎖扣的鐵架屏風,感覺跟韓國首爾塔的沒差。店內的燈光偏暗,掛滿星星的吊飾,很有feel呢!餐牌選擇挺多的,除了芝士排骨、亦有芝士辣炒雞、炒年糕鍋、魚糕湯和麵食等料理。一行四人最後點了芝士排骨、炸醬麵、海鮮煎餅、煎蛋飯捲、半份香蒜蜜糖炸雞及飲品。我們期待已久的芝士排骨果然沒有令我們失望,排骨辣辣的配拉絲芝士吃,中和了當中的辣,很好吃喔!東萊海鮮煎餅煎得香脆,有滿滿的海鮮及香蔥,口感和味道都十分豐富。炸醬麵的味道剛好,不是過咸或過甜,麵條口感好,不會煮得軟身。香蒜蜜糖炸雞很好吃喔!炸雞的肉質嫩滑,沾香蒜蜜糖醬很不錯。飲品則點了Outdark Ade --- Blue Lemon, Ice peach, Mojito,熱柚子茶。Outdark Ade的味道不錯,配上梳打水很解膩呢!整頓晚飯吃得很滿足,一定會再encore!

店內的燈光偏暗,掛滿星星的吊飾,很有feel呢!

芝士豬肋骨

東萊海鮮煎餅

炸醬麵
香蒜蜜糖炸雞
香蒜蜜糖炸雞很好吃喔!炸雞的肉質嫩滑,沾香蒜蜜糖醬很不錯。
Outdark  Ade
Mojito
Outdark Ade的味道不錯,配上梳打水很解膩呢!

整頓晚飯吃得很滿足,一定會再encore!
2020-01-15
芝士豬肋骨
東萊海鮮煎餅
炸醬麵
Outdark  Ade
Mojito
2020-01-16 11 views
平時行過旺角都會見到有Outdark易拉架廣告,朋友幾年前已經食過,話不錯的,今晚就來一試啦~一入到餐廳氣氛超好,全星星天花,好浪漫!晚餐點了蒜香蜜糖炸雞、甜辣豬肋骨、炸醬麵、海鮮煎餅、雞蛋飯卷,四至五人食都夠!推薦蒜香蜜糖炸雞,雞炸皮好脆口,而且有味道,加上蜜糖醬汁,fingerlicking good!最喜歡是甜辣豬肋骨,有大量芝士、雞蛋、紫菜飯、泡菜,上菜後職員會幫手整拉絲,好貼心。甜辣豬肋骨肉質好嫩,夠辣,而且加熱時只加熱芝士,不會令到肉質受熱而變硬,好聰明呢。雞蛋飯卷蛋味超濃郁,較清淡,是吃完濃味食物後的最佳選擇,正呀!

一入到餐廳氣氛超好,全星星天花,好浪漫!

2020-01-16 9 views
一向鐘意食炸雞嘅我,約左朋友黎依到食好野。平時都有黎過幾次,每次都必叫香蒜蜜糖炸雞今次得兩個人食,所以只叫左半份,仲有叫左個串串魚糕湯依到啲炸雞會有埋薯角薯條,食落好香脆,仲有加埋佢四款醬汁點黎食真係停唔到口。另外,魚糕湯份量都算多,除左魚糕,仲有啲雜錦丸,雞蛋🥚蘿蔔同埋入面仲有個烏冬底,啲食物本身都熟,所以等一陣整番熱就食得,個湯小小辣,但最後都比我地飲哂當晚有小小不滿意的時,有都個男oppa態度麻麻同有黑面冇乜禮貌,可以有待改善下
今次得兩個人食,所以只叫左半份,仲有叫左個串串魚糕湯

2020-01-15 10 views
啱啱喺旺角睇完戲!! 今晚想食韓國菜~上OpenRice搵到而間超高人氣! 一於排隊試下佢先呢間野都算野食見到真係乜都想試下佢哈哈首先食韓國嘢當然要有魚糕湯啦 係韓國既味道啊!! 凍冰冰嘅天氣飲埋啲湯就更爽~~Diy 飯團🍙呢個又可以食又可以玩~~ 花小小心思整個心形又得~~ 星星形狀又得!! 真係又好味又好玩架芝士炒雞 芝士炒雞用甜辣醬加泡菜炒既加上半盤水牛車車打芝士~~芝士迷必食。之後店員會幫你將滿滿熱熔芝士舖起雞肉上雞肉肉質 嫰滑,一家要趁熱食,如果唔係芝士會變成一塊塊的~~除左炒雞外,爐邊仲有啲配菜,有雞蛋捲,泡菜,菠蘿粒同紫菜飯,幾貼心最後嗌翻杯飲品 薄荷青檸酸酸地解膩一流啦! ! 兩個人食真係超級飽飽啊~

呢間野都算野食
見到真係乜都想試下佢哈哈

首先食韓國嘢當然要有魚糕湯啦
係韓國既味道啊!! 凍冰冰嘅天氣飲埋啲湯就更爽~~

Diy 飯團🍙

芝士炒雞
芝士炒雞用甜辣醬加泡菜炒既

最後嗌翻杯飲品
薄荷青檸酸酸地解膩一流啦! ! 兩個人食真係超級飽飽啊~
好久冇食韓國菜了,出開旺角就試下依間outdark,聽講幾好味咁,一去到就好多人排隊,估唔到平日都咁多人食入到去環境好舒服,燈光照明好浪漫,幾適合情侶或三五知己黎,有啲似小酒館咁,門口仲有好大幅鎖扣牆壁,上面寫滿心意同祝福,非常温暖!串串魚糕湯韓國菜必食既前菜,魚糕湯既湯底比較清淡,但味道都不錯,每串魚糕都吸收哂湯既精華,一咬落去爽口彈牙,湯汁十足,一個字正番薯芝士條芝士條充滿芝士,啲芝士可拉絲架~~而且配合埋番薯,味道更有層次,香脆之如不油膩!!十分推介香蒜蜜糖炸雞炸雞係無骨既,而且炸到啱啱好!!炸粉又唔多,雞肉又滑又多汁 配埋香蒜蜜糖更好味啦,另外會比多4款醬料你選擇,都係甜甜辣辣,都不錯架DIY飯團飯團上充滿紫菜同蟹籽,要自己用手將佢哋攪勻,然後整成一個一個球狀,幾好玩,配合埋蟹籽口感更加豐富飲品方面就叫左蜜糖生薑茶同蜜糖葡萄柚茶,兩杯都唔錯!!生薑茶入面有好多薑,真正既薑味十足~~下次可以同多啲朋友黎食,試埋其他既食物,例如豬腳~~原來想食但賣囇了

串串魚糕湯

番薯芝士條

香蒜蜜糖炸雞
炸雞係無骨既,而且炸到啱啱好!!炸粉又唔多,雞肉又滑又多汁

DIY飯團

2020-01-15 34 views
又喺旺角覓食 嚟到韓風十足嘅OUTDARK裏面嘅裝修好夢幻 成個天空都係星星講返食物 其實我知佢主打係炸雞但由於同MY BOSS都仲係病病地於是就揀左芝士炒雞 ($328) 一個芝士盤內有齊雞肉、水牛車打芝士菠蘿粒、炒泡菜、雞蛋卷同紫菜飯 真係勁豐富!除左雞肉以外 仲有年糕 年糕軟綿夠入味雞肉都細嫩有彈性 吸收了韓式辣醬後非常滋味😋另外 我哋仲叫咗個韓式炸醬麵 ($98)平時睇電視就見得多 食嘅話真係第一次味道比我想像中好味 口味偏甜最後我哋仲叫咗個泡菜豬肉炒飯 ($88)酸酸辣辣嘅泡菜好開胃 令炒飯生色不少🤩飲品方面 mojito同ice peach 都好飲配炒雞 或炒飯 都可以🍻-裝修環境:✨✨✨✨✨服務態度:✨✨✨✨✨食物質素:✨✨✨✨✨(5個✨為滿分)唔信我嘅可以自己去試試😂
又喺旺角覓食 嚟到韓風十足嘅OUTDARK
裏面嘅裝修好夢幻 成個天空都係星星
講返食物 其實我知佢主打係炸雞
但由於同MY BOSS都仲係病病地
於是就揀左芝士炒雞 ($328)
一個芝士盤內有齊雞肉、水牛車打芝士
菠蘿粒、炒泡菜、雞蛋卷同紫菜飯 真係勁豐富!
除左雞肉以外 仲有年糕 年糕軟綿夠入味
雞肉都細嫩有彈性 吸收了韓式辣醬後非常滋味😋
另外 我哋仲叫咗個韓式炸醬麵 ($98)
平時睇電視就見得多 食嘅話真係第一次
味道比我想像中好味 口味偏甜
最後我哋仲叫咗個泡菜豬肉炒飯 ($88)
酸酸辣辣嘅泡菜好開胃 令炒飯生色不少🤩
飲品方面 mojito同ice peach 都好飲
配炒雞 或炒飯 都可以🍻
裝修環境:✨✨✨✨✨
服務態度:✨✨✨✨✨
食物質素:✨✨✨✨✨
(5個✨為滿分)
唔信我嘅可以自己去試試😂