2009-05-09 10 views
是日晚餐, order 如下:油雞飯 - 一貫水準, 正! d 豉油真係百吃不厭!! 好大碟!! 光速上菜!!!叉瀨 - 叉燒仲有邊度正得過再興?? 食左咁多年, 水準 keep 得好好! 果層蜜汁真係冇得頂!!overall,食物冇得彈!價錢都好抵!講真, 都咁多年, 去得再興就唔會 look for any service, 快食快走係應該, 俾佢地呼喝都預左, 不過今次真係有 d 過份! 我地兩個人入到去, 佢地好熱烈咁話"有位, 埋來埋來", 眼見全間野得番一張櫈係個角位, 窄到真係點都坐唔入兩個人!! 佢地繼續大大聲 "坐啦, 望咩者, 坐低啦! 咪坐住先 lor! 冇 ga 啦!!" 應後全店 gei 員工出行力來啤住我地!!!!!!! 唯有照坐 (因為真係好想食 )... d 野來到之後, 真係拿起筷子手撞牆!!!!! 死未?! 點食?!!!發洩完, 都係會再來食.......不過今次一定唔俾"笑"
是日晚餐, order 如下:

油雞飯 -
一貫水準, 正!
d 豉油真係百吃不厭!!
好大碟!!
光速上菜!!!
叉瀨 -

overall,
食物冇得彈!
價錢都好抵!
)... d 野來到之後,
真係拿起筷子手撞牆!!!!! 死未?! 點食?!!!
發洩完, 都係會再來食.......不過今次一定唔俾"笑"
2009-05-08
$22 (Dinner)