話說約咗朋友再一次拋夫棄女食好嘢。可惜朋友佢囡囡病左,情急之下唯有搵老公頂上。造就了我倆拍拖之夜。環境好👍氣氛好👍服務好👍今次食4 course都只係3XX今次頭盤叫了煙燻三文魚洋薊蘑菇,一如以往好清新美味。老公就叫咗生牛肉他他。其實我對生牛肉都有點抗拒。不過我試左佢少少後,就一啖又一啖接住係咁食。真係好好食😋主菜仍然是我最愛的慢煮三文魚。其實我想試其他,但實在太想食所以又叫返佢😂到pastries部份,侍應取了幾款比我地揀。最後選了玫瑰同朱古力味。同場最入房間開緊bday party. 竟然都唔係好嘈。咁就做就我倆在安靜環境下甜蜜蜜食到捧住個肚返屋企喇😋#happy hour買一送一真係好抵。最衰老公唔飲酒,得我自己飲無乜癮
環境好👍氣氛好👍服務好👍
今次食4 course都只係3XX
到pastries部份,侍應取了幾款比我地揀。
生牛肉他他
煙燻三文魚洋薊蘑菇