2020-05-23 160 views
深水埗實在太多好野食,今次就嚟依間冰聽,其實姐係茶餐廳,不過依間茶餐廳有好多特色食物同飲品。💫價錢方面,依度真係好抵食,下午茶30幾蚊就食到一個餐啦。最推薦之芝士煎蛋牛肉漢堡🐂🍔一開始求其叫個漢堡食,估唔到咁平竟然會係我地最中意嘅食物。佢個麵包好軟熟,煎蛋蛋黃流行,一咬落去就爆汁,令個漢堡食落完全唔乾。最犀利係個牛肉漢堡扒,超級有彈性同滑嫩,好似酒樓牛肉球咁,非常推薦大家嚟食個漢堡。棒子西多士🧇佢好似平時啲西多士咁 不過裡面好特別 唔係花生醬 而係棒子醬 成件事都幾夾同埋個西多士外面炸得好脆 正 仲比左大大舊牛油 不過如果係厚多士就更加正 個人喜好 哈哈😄龍蝦海鮮芝士白汁焗飯🦞🍲估唔到茶餐廳會有龍蝦食 就試下啊 90幾當然唔可以expect好大隻龍蝦 不過依個價位嚟講龍蝦叫好食啦 同埋個飯份量好大 又有魚 又有蝦 同青口 真係唔話得 而且佢個汁好好味 整體個焗飯都唔錯我地仲叫咗杯紅豆冰同華田脆脆🥤🥤紅豆冰好多紅豆啊 華田脆脆個底有啲朱古力 一開始有啲暖 不過等啲冰發揮作用就ok啦🧊我覺得依度食物整體好食 而且性價比都高 尤其下午茶 同感覺乾淨 推薦黎食

價錢方面,依度真係好抵食,下午茶30幾蚊就食到一個餐啦。

最推薦之芝士煎蛋牛肉漢堡🐂🍔

棒子西多士🧇