包羅萬有名乎其實「極尚」放題滋味位於觀塘市中心,鄰近地鐵的亞太中心,塭食好地方,環境舒適,食日式放題食到好似酒店自助餐,應有盡有,無漏單上菜快,絕對超值之選,食到唔捨得走,好快要再黎食過。因預先已訂位,所以很有效率地安排坐位開始盡情享用美食!壽司方面,好窩心地製作精美的迷你版,令大家可以盡享各類美食!壽司刺身鮮甜選擇多,食海膽就知高水準,蝦既種類繁多又肥美,Yummy!炸物串燒香口,特別推薦,榴槤炸彈,飄來榴槤飄香,燒鰻魚,燒羊架,相當入味!飲品方面,款式多到令人嘆為觀止,幾個櫃既飲品,無論係盡興的啤酒,健康的清熱飲或茶類,可口既汽水維他奶等,仲有自由沖的咖啡豆漿果汁先生橙汁!無得輸!而甜品係我期待既另一個胃享用之重要環節,有各類甜品如自助雪糕機,豆腐花,雪糕杯,雪條,雪米滋等!放題享樂感係一次過滿足晒為食多心既願望,出眾水準用心放題,希望可以一直保持水準,令各食客可以不斷Encore!
包羅萬有名乎其實「極尚」放題滋味

2017-08-09