2018-08-07 218 views
用左app book枱, 有折, 更加抵食! 準時5:30去到門口, 坐低之後聽到疑似經理叫個同事處理左我地幾班客先, 感覺已經好貼心, 加分!!一坐低已經幫我地開爐, 加芝士同泡菜蛋, 落完單就上埋前菜4小碟, 有薯仔, 泡菜, 芽菜, 同羅白, 一直都覺得炑八抵食在前菜同芝士泡菜蛋係任食!!!係無限量供應!!!!呢間分店仲要超級貼心, 見你食晒就會幫你refill, 完全唔會黑面!!今次一行3人, 叫左1碟特級牛肋肉, 1碟護心肉, 1個海鮮煎餅, 同半份炸雞, 埋單都係$310, 連埋任食既前菜, 真係抵到爛!牛肋肉(原價$218)同護心肉(原價$128)都無影相, 份量都幾多, 似乎用app有折都無將貨就價比少左份量, 而2款肉都好好味海鮮煎餅(原價$88), 真係好大份, 超多料, 煎得好香脆, 個人將d芝士放左上去食, 更加正!炸雞半份(原價$88), 要左甜辣炸雞, 同其他有d唔同就係佢淨係將d汁淋上去, 而下面就有超級多粗薯條, 炸雞既粉漿有d厚, 不過炸粉唔硬, 都ok, 而薯條加埋個汁真係好食, 因為粗薯條哈哈哈!!總括黎講, 折埋都只係$310, 本身已經無咩好c

總括黎講, 折埋都只係$310, 本身已經無咩好comment, 但服務真係太好, 店員都面帶笑容, 有問必答, 而且好主動幫我地refill, 無因為我地有折而黑口黑面,食物又做得好好,抵讚呀
前菜
海鮮煎餅