2023-03-20
好耐冇食韓國野啦,聽朋友推薦荔枝角呢邊有間不錯既韓國餐廳,cp值仲要幾高咁,所以放假又為食既我就黎左呢間大尚宮啦😂😂😂😂呢到係food courts黎架,有幾間唔同既餐廳,坐位都多,乾淨舒適,工作人員收拾速度好積極,所以唔會出現有空位,但未清潔既狀態我地簡左石頭鍋飯同埋一個泡菜湯,好鍾意任何石鍋型式既食品,因為可以保持食物既溫度😍😍😍,唔會凍得好快😂😂😂石頭鍋飯配料好豐富,靚靚煎蛋,海量既肉肉,我好鍾意佢配既菜類,應該係波菜黎既,同埋菇類,蘿蔔絲,將所有配料都拌勻,一口就可以食到唔同既野食,呢個幸福感會拉滿,仲有佢個汁汁好好食,唔會過咸,量都唔會太多,有d石鍋飯會好少汁,會拌唔勻,所以呢度個汁汁既量控制得好好,唔會太多,亦唔會少,岩岩好👍👍👍👏👏泡菜湯既配料都超多,一d都唔手軟,不過唔太食得既辣就唔好簡呢個啦,因為佢都有一定既辣度,有好多既泡菜,金針菇,好滑滑既豆腐同埋好多既肉肉😍😍,濃濃既泡菜香,除左辣左點點之外,我都好鍾意呢個湯湯🥳🥳🥳