2019-01-28 90 views
上菜勁快,員工無論上菜落單執枱都勁快,完全唔會扮睇唔到你,見到佢哋成日急急腳走黎走去都非常好笑刺身好鮮味,塊塊厚切,而壽司有好多款式!淨係刺身壽司menu 都自己一本。而同bf食放題一定要有長腳蟹,因為佢起碼食30隻(講真), 呢間的長腳蟹比較鹹,亦比較難剪,但呢個價錢計又差唔多啦抵食~熟食都唔錯,大愛花膠~厚肉(我好少encore 2次) 其他串燒燒物惹味唔乾身,亦熱辣辣上枱自助吧飲品好多選擇!唔係淨汽水,有梅酒清酒,好多果汁,仲好貼心有暖的紙包及罐裝飲品,仲有熱的菊花蜜同羅漢果茶❤啱哂我呢d 唔太舒服的人😂而自助吧除咗前菜,仲有生果同熟食添eg炒菜,魚等~至於甜品雪條多款式,haagen daz係另外落單叫的,唔只haagen daz仲有movenpick添, 係dinner一個好完美的收尾😁

2019-01-26
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)