2016-04-07 730 views
因為係朋友話要食嘅關係,本來想去其他地方食野,不過都搵地方食放題算。我們黎到店中,剛好是晚飯時間,但舖頭已經冇咩人一位好NICE服務員搵左個好位俾我同女朋友坐,服務態度還算不錯的...不過好彩呢間野都無令我失望嘅,放題一般都會遇到漏單或者上菜慢。但係呢間放題上菜好快,食物都好快黎到。我同朋友叫左好多野食,不過上菜都算超快前菜方面,餐廳有唔小前菜都可以由客人自己去拎,好似有麻辣雞腎,泰式鳳爪,醉雞翼等等。除左呢啲,前台仲有好多唔同嘅野食架,仲有埋雞煲架,真係超級驚喜。刺身方面,相比起平時食果啲放題的賣相更靚,因為有乾冰係旁邊,不停噴煙所以幾過癮。味道上都俾一般好,我個人比較喜歡食三文魚,這間的三文魚口感的確唔錯,我前後嗌左5次。熟食方面天婦羅,款式選擇都算多,熱辣辣又脆卜卜,味道唔錯。黑松露個人覺得真係可以試下,炒得唔油膩,而且又夠晒黑松露嘅香味燒物方面,我覺得都唔錯,牛舌好有口感,而且又夠肉汁。另外燒菠蘿都唔錯,我每次食放題都超鍾意食,因為呢度燒得幾好了,唔會太乾而且幾甜。甜品,呢度嘅甜品真係多到震架,任君選擇,而且仲有埋馬卡龍,超級正呀總括而言,環境是舒服嘅,食物也上得快亦無漏單。今
熟食方面
天婦羅,款式選擇都算多,熱辣辣又脆卜卜,味道唔錯。
總括而言,環境是舒服嘅,食物也上得快亦無漏單。今次我地兩個人去,坐窗口位睇住街景,我地一邊傾計一邊食野,都算沒有令人失望,而且在我黎講,真係唔錯架喇
$200 (Dinner)