2021-08-30 726 views
前排同朋友去左南丫島半日遊,由於係空肚去既狀態,未上船前已經話要去到食野先,碼頭已經有哩間餐廳既廣告,望落好吸引。落船行3分鐘到就到Jay bird, 同朋友行左個圈最後都係決定去哩間比大家睇下個drink menu, 野食幾抵食,酒都平,好多外國人係度食。我地兩個人食,嗌左4樣野加兩杯野飲😂因為menu睇好吸引,忍唔住叫多dIced chocolate 個賣相幾好,不過太多冰,唔係好飲到chocolate個味,普普通通,嗌既話建議嗌少冰Cranberry milkshake 好飲好多,真係一分錢一分貨😂飲落有小小似沙冰質感,不過好飲,個cranberry味好濃郁,值得推薦好耐冇食hotdog, 好想食所以嗌多個。個BBQ sauce好好味,配搭腸仔真係一流吾好睇個樣普普通通,哩個係最好食既一個。個墨西哥捲餅好有澳洲嘅味道,個餡有煙肉,芝士, 雞蛋和莎莎醬, 好豐富,好味道,重點性價比好高,值得encore. Chicken fingers同fries 正常,冇乜特別,因為嗌左太多覺得有啲熱氣😂😂就咁嗌20蚊fries已okChicken Burger 好味喎!個包皮吾會太淋,雞肉煎得

Iced chocolate

Cranberry milkshake

Cheese + BBQ sauce smoked sausage on baguette

墨西哥捲餅

Chicken fingers + chips

Chicken burger

Chicken Burger 好味喎!個包皮吾會太淋,雞肉煎得夠香,不過因為食太多,所以就冇咩胃enjoy this😂

總括嚟講,餐廳環境唔錯,有外國風情,音樂好聽,staff 態度好好,我整跌成同牙籤,牙籤跌曬落地都冇鬧我😂😂😂👍👍

去南丫島值得嚟依度chill下😎
Cranberry milkshake