2021-06-07
有朋友報料畀我知,旺角八木橋燒肉放題好抵食,平日午市有買一送一優惠,即刻約朋友去食先😋😋✔️【霞】套餐最抵,食足120分鐘,餐牌超多選擇,多款燒肉、前菜及小食都系任食。😍😍重點系夜晚6點前離座有買一送一,須先like 餐廳社交平台專頁及留言💻💻✨✨每位成人平日原價 $398+加一$39.8=$438 , 宜家2位只需$478❤️(計原價加一)餐廳環境超闊落,卡位坐得好舒服,而且佈置有花心思,有日本當地嘅感覺😍入座會先安排刺身拼盤,一份M5和牛西冷,海鮮拼盤同埋肉類嘅拼盤刺身合格以上,之後都有再追加👍和牛西冷嘅油脂都幾豐富,牛味濃郁。我自己就最鍾意海鮮拼盤嘅鮑魚同埋比目魚西京燒,鮑魚新鮮,比目魚甜甜地好入味。另外仲可以qr code任點小食,例如有章魚小丸子、天婦羅等。上菜嘅速度都幾快,亦都冇漏單,呢點好滿意。最後有好多和菓子甜品選擇,仲有雪糕雪條,但係因為太飽所以就冇點到甜品,但係就食咗條椰子雪條,滿足。
刺身合格以上,之後都有再追加👍
和牛西冷嘅油脂都幾豐富,牛味濃郁。
上菜嘅速度都幾快,亦都冇漏單,呢點好滿意。