2021-10-03 1575 views
今日突然好想食燒肉,一於係lunch時間過咗嚟T.O.P.既八木橋日式燒肉餐廳。而家午市做緊買一送一嘅優惠,仲可以嘆2個鐘,正!有四個套餐分別係雪,雲,霞,雨,大家可以因應價錢同埋食物類別去揀。我哋揀咗霞,可以無限追加M5和牛🤤入到來,位置都屬於寬敞舒適,每張枱有一個爐。醬料要出去攞,有幾隻味俾大家揀。落單直接掃QR code,網上落單方便又快捷,省卻人手同時間。餐廳會先提供新鮮嘅刺身拼盤,包括有甜蝦,三文魚,帶子等。另外仲上埋比目魚西京燒,,芝士雞腿肉,韓風瓷壺醬油牛肋肉,米澤三元豚肉,鮑魚同味淋魚干。呢啲可以俾你燒住去order其他野食,以上既燒法同埋時間控制餐廳貼左係牆,方便大家,真係貼心。我係一個食牛怪魔,佢每款牛都有唔同嘅味道,例如係原味,法芥,韓風同七辛辣,幾特別。我每隻肉都叫左吾同味。叫左勁多牛,有肩脊肉,一口牛,牛舌,牛胸腹,牛板腱等等,望到都流口水🤤重點推介M5和牛,真係入口即溶,勁重牛味!要無限追加!當然仲有雞肉同豬肉,一樣甘好味。除咗肉之外,仲有海鮮,蔬菜,揚物,刺身,甜品等等。好多款既汽水野飲同雪糕要係出面櫃攞。總括買一送一午市放題十分抵食,食材新鮮而且多類別選

而家午市做緊買一送一嘅優惠,仲可以嘆2個鐘,正!

入到來,位置都屬於寬敞舒適,每張枱有一個爐。
醬料要出去攞,有幾隻味俾大家揀。

餐廳會先提供新鮮嘅刺身拼盤,包括有甜蝦,三文魚,帶子等。

重點推介M5和牛,真係入口即溶,勁重牛味!要無限追加!

當然仲有雞肉同豬肉,一樣甘好味。除咗肉之外,仲有海鮮,蔬菜,揚物,刺身甜品等等。

好多款既汽水野飲同雪糕要係出面櫃攞。

總括買一送一午市放題十分抵食,食材新鮮而且多類別選擇,地點方便👍
2021-09-27
$239 (Lunch)