2018-10-25
今日同同事去食日式午餐放題,同事提議去滿屋,佢話好抵食喎!於是我就緊去啦!午餐時段有特價,每位$203加10%服務費。入到店裏,飲品櫃,已經有非常多嘅選擇有三個大雪櫃,官莊、紙包裝飲品,種類繁多,我未見過嘅韓國飲品都有提供,實在impressive! 開始點食物,仲誇張,食物款式有刺身、壽司、不同嘅軍艦壽司、手卷、甜品,都熟悉炸物、煱物、串燒,點餐order 紙由A排到J頁,種類非常多,實在好誇張。呢一餐午飯,性價比超高,特別係銅鑼灣中心地帶。食物質素:餐廳本身都有好多推介食物,新產品等等,在產子上有寫明,我跟住去試。發現有幾個推介,蝦嘅刺身、帶子刺身都特別鮮甜,簡直可以食飯回本。另外芝麻雞翼、炸榴槤波波、火炙和牛首先,好味,值得encore!仲有蟹粥,祝了炮製,有半隻蟹和一隻大蝦做材料,粥底好鮮甜。我哋有個非常飽飽滿足嘅一午餐,價錢又唔貴,今日好滿足。