@miles_taihang 我地第一次黎到大坑就搵D人氣既cafe坐下啦🥰睇到個門口咁靚就試下啦,結果都排咗20分鐘,食都食20分鐘😆😆Avalanche $118🥞男朋友話黎黎到要試下D特別野😎雖然佢寫話製作時間要20分鐘,但好快就上咗碟啦😯仲有得玩個瀑布式Cream添🤪🤪🤪店員都好細心咁比埋隻細碟放置,唔知係咪個Texture要咁,我個人就覺得偏實,味道就冇乜特別,都係有D朱古力粉咁,主要都係打下卡Matcha Coffee Latte $75佢地有用人手沖抹茶,因為門口個窗仔見到Staff有用個抹茶掃打泡👍🏽沖出黎個色水係幾靚,但其實飲落個咖啡同抹茶係好唔夾😵‍💫😵‍💫😵‍💫唔應該溝埋一齊Hojicha Latte $53好濃培茶味🍵幾啱我口味🤘🏽📍 Miles by MMT (大坑)大坑浣紗街8-10號

@miles_taihang

Avalanche $118🥞

Matcha Coffee Latte $75

Hojicha Latte $53
好濃培茶味🍵幾啱我口味🤘🏽

📍 Miles by MMT (大坑)
大坑浣紗街8-10號